Aktywne Wpisy
b_oski +55
niewiemjakiwybrac +256
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
WYSTARCZY ZMIENIĆ MYŚLENIE!
Skoro to niby działa, to jak to jest, że czasami byłem w-------y i rozgoryczony (kiedyś nawet płakałem że już łysieje a nic jeszcze nie osiągnąłem) patrząc w lustro na #zakola a np. dziś sobie patrzę i sobie myślę "hehe nie jest tak źle, jak coś to się operacje zrobi, poza tym wyglądam dobrze".za jakiś czas pewnie znowu mi będzie smutno na samą myśl. Nic k---a nie robiłem i przeżyłem dwa całkowicie różne stany. Nie musiałem żadnego myślenia zmieniać, co to w ogóle znaczy? Nasłuchaliście się jakichś kołczów majków i się mądrzycie że można wszystko wystarczy tylko chcieć. Zrozumcie k---y normickie, że człowiek jako maszyna biologiczna nie ma wpływu na wszystko co się dzieje w jego organizmie, a o jego zachowaniu przesądza kilka substancji chemicznych, i to tylko wybranych wydzielanie można kontrolować w bardzo ograniczonym stopniu np. poprzez dietę czy zachowanie ale nie można tego sobie przestawić całkowicie, życie to nie jakaś bajka o supermocach.
#przegryw #rozwojosobistyznormikami #oswiadczenie #normictwo
Komentarz usunięty przez moderatora