Mam 190 i jest ideolo. Dużo powietrza świeżego na górze w komunikacji i na koncertach wszystko widać. Ale z minusów to okapy nisko nad płytą i te zlewy do których trzeba się schylać. Ale beka z niziołków bezcenna xD
@Sidusoida: Koncertów nigdy nie lubiłem, ale w sumie może i racja z tym świeżym powietrzem w komunikacji. Zwłaszcza latem albo jak jakieś menele jadą, capi im z gąb, a mają np. 170 cm ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pojedynczy: Wydaje mi się, że to bardziej kwestia samolotu niż przewoźnika. Leciałem Airbusami Lufthansy i musiałem siedzieć bokiem, leciałem też jakimś turbośmigłowym Eurolotu i mogłem siedzieć normalnie.
@glonstar: Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo szkieletory, skinnyfaty, albo upasione knury z #!$%@? stawami co w wieku 35 lat będą chodzić o kulach xD Schylać się musisz żeby do sklepu wejść, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz samemu szyć z plandeki od stara a w samochodzie głowę wystawiasz przez szyberdach
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@glonstar: znajomy ma 200cm i jeździ pandą
nie narzeka
Leciałeś Ryanairem? (ⴲ﹏ⴲ)/
:)
Uczyłem się jazdy na Pandzie, zajebiście było. Jeremy Clarkson też ma 196cm i miał kiedyś Mini Coopera.
W Smyku albo 5-10-15
Chyba w Shire. W znacznej większości framugi są na 200cm.
A
Komentarz usunięty przez autora