Aktywne Wpisy
Angmac +483
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +413
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
#tfwnogf #przegryw #emigracja #stulejacontent #s----------e
Jednym slowem, polki maja zbyt duze domniemanie o sobie i jezeli masz mozliwosc brac jakas z innego kraju, nie zastanawiaj sie xr
w krajach wymieszanych kulturalnie oczywistościa jest że dziewczyny są ładniejsze, mieszanki zawsze są fajniejsze i pełne życia, europa+azja czy europa+afryka latynoski itp. dodać do tego dużo ludzi ze słowiańszczyzny i rodowite niemki też stają się ładniejsze
no ale polki najładniejsze witaminy na świecie, ale przy włoszce czy hiszpańce takiej 6/10 łapią kompleksy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Piasqun: To jest naprawdę dziwne cumplu, że wystarczy tylko wyjechać z kraju i nawet dziewczyny wydają się bardziej normalne, i właśnie o tej normalności mówię, wiadomo że dalej trzeba być
@Piasqun:
@Pomielony: ja tam nie wiem, ale chyba skoro nie masz doświadczenia bezpieczniej by było trenować na kimś innym niż na sąsiadce którą będziesz widzieć codziennie xD
@Piasqun: Dlatego jeśli kiedykolwiek przyjdzie mi mieć dziewczynę, to na pewno nie będzie to Polka. Nie mam zamiaru ich obrażać, trudno nie wyszło mi z nimi to może czas na dziewczyny z innej narodowości.
We Francji byłem lekko zagadywane przez czarnoskóre dziewczyny, nawet w tramwaju. Jedna rodowita, biała francuska chciała zdobyć mój numer telefonu przez kolegę. Byłem we Francji tylko przez tydzień i wyglądałem wtedy dość nieatrakcyjnie jak na moje możliwości. Doszedłem do wniosku, że jeśli w przyszłości będę chciał mieć kobietę, to na pewno nie Polkę :) lvl 24 here