Aktywne Wpisy
meltdown +217
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Lewusx +126
Kiedyś miałem boże ciało, teraz mam prawie 2 boże ciała.
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
#mecz #ronaldo #pilkanozna #juventus #seriea
Druga sprawa.
Jest coś takiego jak wiek biologiczny. Różni ludzie, różnie się starzeją i cyferki nie mają tu nic do rzeczy. Serio.
Co do Neymara, to najpóźniej w przyszłym roku wróci do Hiszpanii.
kasować 100k euro netto za konsultacje biznesowe dla największych?
Wiesz o tym, że Ronaldo miał decydujący głos w kwestii tego czy i gdzie odejdzie? Perez to mógł się tylko podpisać na końcowym kwicie. Poza tym w Realu swoje zrobił i pewien schemat odcinania kuponów się wypalił.
To jest transfer nie tyle piłkarza co instytucji piłkarskiej. Ronaldo to postać ikoniczna.
A pisanie o
Nie odpowiedziałeś na pytanie więc zakładam, że gówno oglądasz umiesz tylko sprawdzić statystyki. Statystyki zawodnika z drużyny, która wygrała 4 z ostatnich 5 edycji Ligi Mistrzów. Ronaldo właśnie tyle gra w roku, 2-3 miesiące i jeżeli jesteś kibicem Starej Damy to niedługo się o
A ty myślisz, że Ronaldo nie miał w kontrakcie 10 innych furtek, które stanowiły go panem swojego losu? Pomyśl trochę. Piłkarz to nie jest niewolnik, zwłaszcza taki jak Ronaldo. Był w Realu i strzelał dla Realu tak długo jak chciał. A jak przestał chcieć, to po prostu odszedł.
Żegnam.
Możliwe, że Mandzukic odejdzie bo po dobrym mundialu będą w stanie wycisnąć z niego więcej niż przed. Natomiast to by rodziło konieczność kupienia jakiegoś napastnika z mocnym nazwiskiem.
Mam nadzieję, że nie sprzedadzą Dybali bo to by mocno osłabiło znaczenie transferu
Treść została ukryta...
@Ekspert_z_NASA: robert aka lewandowski incoming ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czy to świadczy o #!$%@?ści ligi angielskiej?