Wpis z mikrobloga

• 1
Pytanie do mieszkańców #trojmiasto. Jestem tu z żoną i 5 letnim synem na wakacjach, konkretnie w Sopocie. Jaka dziś pogoda sami widzicie ;p, polecacie jakieś alternatywne rozrywki, parki wodne, czy jakieś centra rozrywkowe? Czy może jeszcze coś fajnego dla całej rodziny? Jesteśmy mobililni, więc nawet kilkadziesiąt km możemy jechać, byle by się dobrze bawić ;) jakieś dobre knajpki też byście mogli polecić ( ͡º ͜ʖ͡º) Pozdrawiam
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Issac no właśnie oglądam filmy na yt z tego aquaparku, te rekiny są imponujące ;) no to na dziś chyba już mamy pomysł.. Ale zostajemy tu jeszcze 10 dni.. Więc kolejne propozycje wskazane.. Dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@plu5: no smutna sprawa. nie bylem w trojmiescie z 30lat wiec niestety nie wiem co moglbym ci polecic. odpoczywaj mimo wszystko
  • Odpowiedz
@plu5: jak już będziecie w Redzie, to niedaleko macie #slawutowo - tam są dwa miejsca warte odwiedzenia, mianowicie średniowieczna osada (trzeba przejechać przez cała wioskę, praktycznie pod samym lasem, mało znaków, ale warto, 5 latek zrobi „wow”) i przy głównej drodze park rozrywki, również dla całej rodziny. Z Aquaparku będzie około 10 km, polecam.
  • Odpowiedz
@plu5 Zamek w Łapalicach, centrum hewelianu, góra gradowa, muzeum 2 wojny światowej, aquapark reda, zoo, akwarium w Gdyni, park dinozaurów w Łebie, duzoo tego jest :)
  • Odpowiedz
@plu5: w samym sopocie tez masz aquapark, kolo redy park dinozaurow, kaszubski park miniatur, kaszubskie centrum edukacji z domem do gory nogami itd, osada handlowa z okresu starozytnego w pruszczu gdanskim, zamek w malborku, przeplyniecie sie na hel stateczkiem z gdyni i sporo innych ;)
  • Odpowiedz
@plu5: Aquapark Reda, experyment w Gdyni, papugarnia w Gdańsku
wszędzie byłam i każde polecam :D
oczywiście najlepiej rano bo najmniej ludzi, zwierzaki mniej zmęczone itd. Experyment to wyprawa na cały dzień, aquapark imho też, papugi 2-3h
  • Odpowiedz