Wpis z mikrobloga

Siedzę w poczekalni do lekarza i jakiś facet przyszedł z legitymacją zasłużonego honorowego krwiodawcy. Pyszny bul d--y grażyn i januszów xD
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blaskun: na samym początku masz może 2 miesiące niemalże cotygodniowego kłucia(nie pamiętam dokładnie, w ramię) a potem co miesiąc. Co około 4 miesiące(albo i rzadziej, moja dawka to było 500ug) kupujesz ten środek, jest refundowany i kosztuje grosze.
  • Odpowiedz
@hardkorowymoksu: Wystarczy pierwsza odznaka, czyli 6l. Sam też nie korzystałem, jedynie z rejestracji na ten sam dzień i do ortopedy wytargałem termin 1,5 miesiąca krótszy(!) ale w wyjątkowych sytuacjach nie zawaham się jej użyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Siedzę w poczekalni do lekarza i jakiś facet przyszedł z legitymacją zasłużonego honorowego krwiodawcy. Pyszny bul d--y grażyn i januszów xD

@kantalupa_: Kurde, przeczytałem "siedzę w poczekalni do piekarza" i czytając kolejne odpowiedzi otwierałem coraz szerzej oczy z niedowierzania, że ta mała książeczka, ma takie zajebiste możliwości i nawet u piekarza nie trzeba czekać w kolejce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz