Wpis z mikrobloga

Podsumowując jakość wszystkich filmików w formie studia piłkarskiego na yt.

- Michał Pol - bez przebłyskow, po prostu solidny prowadzący studio,nie przeszkadza i pilnuje dyskusji we właściwych ramach tematycznych i czasowych

- Przemysław Rudzki - jak lubię oglądać studio English Breakfest (Lubie Jarka i Michała ze studia) to po prostu ilość naciaganych porównań, żartów na poziomie przyglupiego 15 latka sprawia i ta akcje z Tweeterem sprawia, że jakoś nie mogę go słuchać

- Mateusz Borek - dużo przerywa wspolrozmowca, rzuca ciekawymi smaczkami z kulis, widać że ma fajne znajomości. Dobrze się go słucha, ale za ten szajs z włosami i fryzurami i marka pewnego szamponu, który odpier**lil z Hajto to po prostu straciłem do niego większość szacunku.

- Tomasz Hajto - obecny w wielu odcinkach w każdym gadał dosłownie to samo, usprawiedliwial swoją żałosna grę w 2002 roku przy okazji porażki kadry Nawalki. No i jeszcze ten szajs z Borkiem i włosami :v

- Marcin Feddek - zwyczajny, bezplciowy Feddek, prawie nic się nie odzywał, a jak odzywał to tekstami typu, że woda jest mokra bo mu Nawałka sprzedał taki news.

- Iza Koprowiak - całkiem ładna babka, ale to chyba jedyny plus, który wnosi ze sobą do studia. Ma tak irytujący głos i dykcję, że po 5 minutach jej słuchania czułem się jakby jakaś wredna baba lazila za mną przez godzinę i próbowała mnie obrazić.

- Maciej Szczęsny - po prostu bezbek, żarty godne impotenta i jeszcze to żałosne zachowanie względem swojego syna (takie rzeczy się załatwia 1 na 1 w relacji ojciec - syn). Jest strasznie obślizgły.

- Tomasz Ćwiąkała - śmieją się z niego gimbusy, że wygląda jak gimbus. Dla mnie jest to najlepszy ekspert. Kulturalny, nie przerywa, nie pierdzieli glupot, nie próbuje być śmieszny. Wpłata w wypowiedzi ciekawe nawiązania i historie. Przy tych dzbanach, z którymi przychodzi mu usiąść do studia, jego rigcz świeci jeszcze intensywniej.

- Krzysztof Stanowski - interesujący prowadzący, fajnie, ze rozkręca weszlo. Często kontrowersyjne wypowiedzi, ale potrafi je podeprzec argumentami.

- Wojciech Kowalczyk - to powinien być laureat nagrody dla dzbana mundialu. Największy tryhard i bezbek w tym zestawieniu. Cały czas próbował mówić na przekór, cały czas nic mu się nie podoba,cały czas obraża kogoś. Nie zna się kompletnie na pilce moim zdaniem. Podejrzewam, że żona Kowala wyblagala Stanowskiego żeby go zapraszał do studia, bo nie może go już w domu słuchać.

- Andrzej Iwan - pasujący do klimatu weszlo, jest całkiem kulturalny jak na to studio i czasem rzuci jakimś mądrym spostrzeżeniem. Kowal ma na niego zły wpływ.

- Marek Citko - nie wiem po co byl zapraszany. Gość jest według mnie jest bezplciowy, nie umie uargumentowac swoich tez i ciężko się z nim kiedykolwiek zgodzić.

Podsumowując: na plus są Pol, Cwiakala, Stanowski i Iwan.

Pewnie do tego momentu nikt nie doczytał.

#mundial #misjafutbol #misjarosja #pilkanozna #eksperci

Jak chcecie poznać moje zdanie o kimś kogo pominąłem to zapraszam do pytań w komentarzach
  • 15
@SceptycznyMis: Mi się ta Iza nie podoba, trochę szczurek, wydaje sie jakaś taka wychudzona. Generalnie dobra ocena. Z Polem to jest problem bo gość całkiem przypadkiem został czołowym ekspertem od piłki w kraju mimo, że kompletnie się na niej nie zna.
@Moke to już kwestia gustu i może dlatego uznaje ja za calkiem ładna, bo siedziała obok Macieja Szczęsnego. Michała Pola nikt nie poważny nie uważa za eksperta w dziedzinie piłki nożnej - jest to bardziej entuzjasta i prowadzący
@SceptycznyMis: Ano własnie, nikt poważny nie - ale czasem niestety podglądałem czat YT gdzie pełno rakowych komentarzy. A propo Rudzkiego to w sumie nie rozumiem fali hejtu na niego - całkiem spoko się wypowiada. Większym pajacem jest Kołodziejczyk i jego wpisy na twitterze
@SceptycznyMis: ja z kolei nie mogę już borka oglądać, widzę go jak kręci oczami w lewo i prawo i zaczyna gadać pod nosem jakby paplał właśnie jakąś tajemnicę to czuję zażenowanie. Może i nie głupio mówi, ale jego mowa ciała działa na mnie irytująco.