Aktywne Wpisy

moll +11
Co upiec?
- Miodownik 35.2% (192)
- Strudel jabłkowy wg przepisu pani Lucyny 32.1% (175)
- Piecz co chcesz 32.7% (178)
Bo-Brownik +1
Potrzebuję na poniedziałek zamówić ciasto na swoje pożegnanie w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw

a poprzednią część można było patrzeć jak na grę z oryginałem. Opinie były podzielone, uważam jednak, że produkcja z 2015 roku była udana. Ludzie niezadowoleni po seansie byli tymi samymi, którzy oczekiwali kolejnego filmu utrzymanego w konwencji Parku Jurajskiego. Jurassic World nie był takim filmem. Stanowił samodzielną produkcję wchodzącą w nieco ironiczny dialog ze swoimi poprzednikami. Idąc na Upadłe królestwo, miałam nadzieję na coś podobnego, na kolejny film ze śmiechem klepiący swoje starsze rodzeństwo po ramieniu. Niestety, zamiast lekkości otrzymałam dzieło próbujące z powagą przedstawić wybraną problematykę i karykaturalnie wpadające w podniosły ton. To główny problem tegorocznej produkcji. Co nie znaczy, że pieniądze wydane na bilet są zmarnowane, o nie. Film się nie dłuży, a w warstwie czysto rozrywkowej spełnia wszystkie wymagania wciągającego dzieła kinematografii. Poza tym warto przeżyć przygodę u boku Blue i indoraptora. Recenzja filmu Jurassic World: Upadłe królestwo
#recenzja #film #filmy #filmnawieczor #kino #jurassicworld #parkjurajski #ogladajzwykopem
źródło: comment_8kDVNpWyaIlTjQMHGSzN62G3oEkhphqS.jpg
Pobierz