Wpis z mikrobloga

Już miałem nałożyć head i shoulders na głowę, gdy przypomniałem sobie, że kupiłem specjalny szampon, który chciałem użyć. Jako, że rozrobiłem w dłoniach wcześniejszy to nie chciałem go zmarnować, więc nałożyłem trochę na jaja i tyłek. Podwójny mentol... Mówię wam jakie uczucie, jakby Dziadek Mróz wam językiem po rowie przejechał.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiccoloColo: Mam jakiś Old Spice właśnie chłodząco-mentolowy, zabieram go na siłkę :D Najgorsze jest pod prysznicem zaraz po ćwiczeniach kiedy leje się z ciebie pot, jest ci ogólnie zimno a tu jeszcze sam s-------n, diabeł ochładza Ci penisa i dupe :D Niby dziwne a zarazem spoko.
  • Odpowiedz
Pamiętam jak za supermasywnej biedoty studenckiej myłem się tylko mentolowym h&s przez miesiąc, bo kupiłem dużą tubę na promocji, ale na mydło zabrakło. Arktyczna przygoda życia.
  • Odpowiedz
  • 5
@PiccoloColo w życiu nie czułem się tak świeżo jak po tym, można by powiedzieć że dopiero tego dnia naprawdę zacząłem żyć, gdy zrozumiałem że nawet kobieta nie da mi tego co mentolowy head and shoulders, moje życie już nigdy nie będzie takie same (,) #wyznaniezdupy
  • Odpowiedz