Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +63
#polityka #neuropa #bekazlewactwa #bekazpisu #ukraina #rosja #wojna
#konfederacja wiele można zarzucić, bo ostatnio Mentzen i kilka osób na listach zrobiło troszkę smrodu - nad czym ubolewam, bo to tylko zniechęci wyborców, a sondaże mieliśmy dobre i realną szansę na niskie podatki i eldorado. Ale nie można zarzucić konfederacji tego, że od samego początku przejrzała uKrainę i jej chore podejście do naszego kraju. Uciskany kraj przez Rosję zamiast grzecznie prosić nas o pomoc,
#konfederacja wiele można zarzucić, bo ostatnio Mentzen i kilka osób na listach zrobiło troszkę smrodu - nad czym ubolewam, bo to tylko zniechęci wyborców, a sondaże mieliśmy dobre i realną szansę na niskie podatki i eldorado. Ale nie można zarzucić konfederacji tego, że od samego początku przejrzała uKrainę i jej chore podejście do naszego kraju. Uciskany kraj przez Rosję zamiast grzecznie prosić nas o pomoc,
Vinizius +146
Pokłóceni z Ukrainą, pokłóceni z Niemcami, pokłóceni z Rosją, pokłóceni z Brukselą. Jeszcze tylko pokłócić się z USA i można się izolować na arenie międzynarodowej. Ktoś się jeszcze dziwi że kiedyś w Polsce były rozbiory jak tym krajem stale rządzi jakaś banda rozemocjonowanych nieudaczników
#polska #ukraina #europa #bekazpisu
#polska #ukraina #europa #bekazpisu
Miała być jeszcze nutella ale zapomniałem, że mi się skończyła (╯︵╰,)
#codziennecongee #gotujzwykopem #weganizm #wegetarianizm
@6c6f67696e: hmmmmmmmmmm
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: zapomniałem, że miód to trudny temat dla wegan (bo spotkałem tych co jedzą jak i tych co nie)
@beesAreAwesome: zamiast miodu syrop klonowy i też jest. chociaż gdybym miał nutellę to nie wiem czy bym czymkolwiek dosładzał
Z Twojego komentarza wynika, że na polach rzepaku pszczelarzr hodują pszczoły, żeby te zapylały rzepak.
Zostaw sekcje komentarzy ludziom, którzy wiedzą co mówią.
Miód jest produktem spożywczym, do którego pozyskania niezbędna jest eksploatacja pszczoły. Podobnie jest z innymi produktami spożywczymi, chociażby żeby rośliny sadownicze zaowocowały, to niezbędne jest zapylenie przede wszystkim przez owady, w głównej mierze pszczoły. Tylko,