Aktywne Wpisy

Metodzik +58
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Teuvo +48
ja to bym w ogóle chciał żeby było jeszcze godzinę dłużej jasno a zmiana strefy czasowej w Polsce z +1/+2 na +2/+3 to mój mokry sen
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie

Miała być jeszcze nutella ale zapomniałem, że mi się skończyła (╯︵╰,)
#codziennecongee #gotujzwykopem #weganizm #wegetarianizm
źródło: comment_FaVm1s3Rgo8fPZ5FMvHMpYEgX0fpwedn.jpg
Pobierz@6c6f67696e: hmmmmmmmmmm
@JetFuelCantHurtNonexistentBeings: zapomniałem, że miód to trudny temat dla wegan (bo spotkałem tych co jedzą jak i tych co nie)
@beesAreAwesome: zamiast miodu syrop klonowy i też jest. chociaż gdybym miał nutellę to nie wiem czy bym czymkolwiek dosładzał
Z Twojego komentarza wynika, że na polach rzepaku pszczelarzr hodują pszczoły, żeby te zapylały rzepak.
Zostaw sekcje komentarzy ludziom, którzy wiedzą co mówią.
Miód jest produktem spożywczym, do którego pozyskania niezbędna jest eksploatacja pszczoły. Podobnie jest z innymi produktami spożywczymi, chociażby żeby rośliny sadownicze zaowocowały, to niezbędne jest zapylenie przede wszystkim przez owady, w głównej mierze pszczoły.