Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Pomoc w wyborze imienia dla córki Ⓘ
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Imię żeńskie na "S"
- Selena 10.2% (107)
- Salma 7.7% (81)
- Sława 33.9% (357)
- Stella 13.7% (144)
- Sofia 34.6% (364)

Selina_ +67
#iran
źródło: 17726068654202330818531198331709
Pobierz

no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie w ciemności od 15:00 bo im szkoda pieniążków żeby świecić światło godzinę dłużej rano
@rozdartapyta: ale ja mam to w dupie czy w drodze do kołchozu jest ciemno, a poza tym mam wolne soboty i niedziele i chcę żeby jasno wtedy gdy mam wolne
@psspspspsp: będziemy negocjować
@Myszo: janusz w twoim kołchozie jest z ciebie dumny że tak dbasz o jego interesy
Haga leży ponad 1100 km na zachód od Warszawy, godzinę mamy tę samą. Godziny wschodów i zachodów zimą u nich i u nas sobie wygooglaj i porównaj jak cię to interesuje
To kto ma bardziej rozwiniętą gospodarkę i jest bogatszym krajem pozostawię bez komentarza
ktoś powie że dla rolników a oni też mają lampy no i protestują i tak w dzień
@Teuvo: tak ma zachód europy bo są na lepszym końcu naszej strefy czasowej :) im nie zależy tak na zmianie bo mają długie wieczory nie tak jak my
@Teuvo: to samo. Nawet stala +3 bylaby dobra.
Te gnojki z zachodu i tak mają godzinę dłużej słońce wieczorem :/ najlepiej ma Hiszpania
Rzeszów dziś:
Wschód 4:22,