Wpis z mikrobloga

@Silny_kawaler: mnie zastanawiało to zawsze że laski z serii dobrymi fotkami mają po 16 lajków i może parę komentarzy a te zaniedbane karyny 2/10 mają zawsze 399 lajków i jeszcze więcej komentarzy od typowych Januszu po 40
  • Odpowiedz
@Silny_kawaler: to chyba wgl przez internet, czyli portale społecznościowe i randkowe. Kiedyś jak laska chciała kogoś poznac, musiała wyjśc do ludzi i miała ograniczony wybór spośród spotkanych facetów, a teraz? Parę kliknięć, piszą do niej beta-cucki z tak naprawdę całego świata, to i rosnie mniemanie o sobie.
  • Odpowiedz
stuleje 2/10 nie szukają min. 8/10? xD

@zapijaczonydzony: Zastanawiam sie skad sie wzielo takie gadanie. Mam kilku mniej atrakcyjnych kolegow I oni non stop probuja podbijac do slabych lasek, bardzo czesto do grubych. Do 8/10 raczej malo kto ma jaja ppdbijac I z regulu sa zajete od lat. Takze to chyba kolejna proba tlumaczenia kobiet.

Moje pasztetowe znajome maja przecietnych chlopow, na pewno nie 1/10 jak one. Do tego przewaznie
  • Odpowiedz
@poprostuzyj: Napisalas "stuleje 2/10"
Dalej nie kumam skad te wnioski. Rozmawialem kiedys z paroma osobami spod tego tagu I ich problemami raczej bylo to, ze np ktos ma za soba 2 zwiazki I w obu byl zdradzany itd, a nie, ze jestem 2/10 I podbijam do 9/10 bez efektu.

Anyway, ze troche kasy I taki 2/10 I tak robi co chce
  • Odpowiedz