Aktywne Wpisy
lignocainum +16
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
Kaker +266
Chciałem tylko przypomnieć, że użytkownik @berito wysłał pocięte na pół czekolady przez co nadawały się tylko do wyrzucenia.
Niby akcja protestacyjna w #policja a dzisiaj mój #rozowypasek straciła prawo jazdy na 3 miesiące za przekroczenie prędkości.
Nie jest notorycznym piratem drogowym.
Mógł jej dać pouczenie.
Jeszcze policjant się zastanawiał czy nie dać po prostu 500 zł + punkty karne, ale jednak postanowił zabrać prawko.
Nosz k---a mać.
#zalesie #polska #prawo
https://www.google.com/maps/@50.318515,18.7748655,3a,75y,354.73h,79.08t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBU0aSK0AGj1OOLpX6x-sgg!2e0!7i13312!8i6656
Nie zawsze 100kmph w terenie zabudowanym to zbrodnia przeciwko ludzkości. Zresztą często są bezpodstawne ograniczenia.
@joolekk
Ale wy jesteście przykrzy... Czasami trzeba być szybciej na miejscu.
@GTOnizuka: To ile jechała niby i gdzie? XD
Kilka słów podsumowania:
1. Mieliście rację. Było 100 km/h w terenie zabudowanym. Wiedzieliście o tym przede mną ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. W załączeniu ten teren zabudowany.
A to zdziwienie skąd wiemy, że jechała ponad 100 km/h? Prosta matematyka. W zabudowanym masz ograniczenie do 50 km/h.