Aktywne Wpisy

wfyokyga +19
Dzień dobry
źródło: temp_file2200494740324123881
Pobierz
iquiet +1
Nie ogarniam ludzi xd
Kupiłem pewną rzecz od chłopa z pracy i przed odbiorem dowiedziałem się od innych, którzy też to kupowali, że reklamówka w której jest to coś zapakowane, jest do zwrotu. Zwykła reklamówka nawet bez loga sklepu, taka różowa, jednorazowa za może 50gr.
Myślałem, że to żart ale odbieram to co kupiłem a chłop do mnie
Oddam
Kupiłem pewną rzecz od chłopa z pracy i przed odbiorem dowiedziałem się od innych, którzy też to kupowali, że reklamówka w której jest to coś zapakowane, jest do zwrotu. Zwykła reklamówka nawet bez loga sklepu, taka różowa, jednorazowa za może 50gr.
Myślałem, że to żart ale odbieram to co kupiłem a chłop do mnie
to reklamówkę oddasz jutro czy tam któregoś dnia
Oddam

#smartwatch #smartfon #gearbest #amazfit #xiaomi #garmin #bieganie
Cała reszta to szrociarstwo i dziadostwo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjdzie około 120 zł spełnia wszystkie funkcje plus mierzy jakość snu i puls. I za kilka miesięcy będzie obsługiwać płatności w Polsce najprawdopodobniej
Ogłosili że powoli będą wprowadzać płatności w innych krajach
Powiadomienia o SMS i innych notifikacjach są "odczuwalne"? Jest tak ładny jak na renderach?
Jaka grubość koperty jeśli masz suwmiarkę? Wiem że to info może być w necie ale czasem oszukujo
@crooger: sam używam MiBanda2, jestem zadowolony, ale zbieram się do kupna smartwatcha. Z tych tańszych to Amazfit Stratos bije na głowę konkurencję, ale problem w tym, że