Aktywne Wpisy
Haerbin +7
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +411
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
Małgorzata Gersdourf przychodzi do pracy, mimo tego, co robi rząd
#tklive #neuropa #4konserwy #fotografia
@kult_cwaniaka: tez na to zwrocilem uwage. Swietne.
nawet śmiechłem, biorąc pod uwagę co PiS #!$%@? z radami nadzorczymi, że jeszcze ludzie z tagu #60groszyzawpis mają czelność zarzucać coś takiego opozycji
@kuban99: Poprawiłem Twoją wypowiedź, nie dziękuj.
Ponieważ możesz nie wiedzieć, to przypominam że TK (kontrola konstytucyjności) to postulat opozycji od lat 50-tych zrealizowany przez komunistów pod naciskiem Solidarności i w formie fasadowej podnoszony ponieważ komuniści też mieli konstytucję w dupie.
https://ipo.trybunal.gov.pl/ipo/Szukaj?cid=2
Sam możesz prześledzić orzeczenia i sprawdzić ile razy TK uznawał poczynania władzy ustawodawczej za niezgodne z konstytucją. Nie dziękuj.
Mam dla Ciebie dwa małe pytania w związku z tym:
1. Jak ogólnie się nazywa świadczenie pieniężne pod państwowym przymusem płacone przez ludzi na konto państwa, a w wypadku braku ich współpracy ściągane przez
ja wplacalem na konto OFE. Pluja ci na morde a ty mowisz ze deszcz pada. Juz dawno nie musialem tego pisac.
Czytam w 99% gazeta.pl i slucham TOK.FM. Opinie wyrabiam sobie sam.
@maniac777:
@kuban99: Hehe... ta... jasne... zobacz jeszcze raz na potwierdzenie przelewu. ;) Albo lepiej... wklej mi tu numer konta na który wpłacałeś ;)
Plują Ci propagandą w mordę i zlizujesz i jeszcze piejesz z zachwytu jaka pyszna zamiast sięgać do źródeł - choćby do orzeczenia TK w tej sprawie.