Wpis z mikrobloga

No jedno trzeba polaczkowi przyznać ( ͡º ͜ʖ͡º) gdy już wydaje się że większej żenady nie może odwalić zawsze czymś przebija poprzednie akcje...
Sprowadzić jakichś niby fanów że niby ktoś go jednak lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°) i te koszulki jeszcze...no nie...
Skale żenady mi wy$%#$ło...wielki gwiazdor...kisne...
#patostreamy #danielmagical #adrianpolak
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moted: a z której strony to wyglądało źle, tylko licze na coś bardziej sensownego, niż z każdej, chociaż po waszej inteligencji to wszystkiego można się spodziewać
  • Odpowiedz
@sinceraaa: Może dla takiego dzbana jak ty wyglądało to dobrze ( ͡º ͜ʖ͡º) ale normalni ludzie widzieli że to jakieś gimbusiary i typy co za browarka koszulkę założyli...to tak jakby tucznik kazał menelom jego koszuli założyć i się tam też ustawić...
  • Odpowiedz
@Pierogowy_Imperator: gimbusiary i typy co za browarka koszulkę zalożyli, jestem pewien, że gdyby przyszło co do czego, to tacy ludzie m.in jak Ty, gdybyś chciał, żeby założyli koszulkę za browarka, to by Cie wyśmiali, a gdyby przyszło do bajerowania tych potencjalnych gimbusiar, to nawet by na Ciebie nie spojrzały, jestem pewien co do tego, ale rozumiem, to boli
  • Odpowiedz
@sinceraaa: Jeśli już kogoś coś boli to widać że właśnie ciebie ( ͡º ͜ʖ͡º) ja stwierdziłem tylko fakt że słabo to wyglądało a to ty tu jakiś płacz robisz...więc się nie wysilaj...to tylko o tobie świadczy że takie słabe akcje ci imponują...no ale jaki polaczek błyskotliwy jest każdy wie...
( ͡º ͜ʖ͡º) więc nawet nie dziwie się jakich fanów ma
  • Odpowiedz
@Pierogowy_Imperator: Jak stwierdzasz fakt? zdania są podzielone, dla mnie dobrze, dla Ciebie źle, oboje sie spieramy i k---a naucz się stawiać znaki interpunkcyjne, jak każdy normalny człowiek to robi, a nie tylko lennyface w każdym wpisie, to tylko pokazuje jaki jesteś niewyedukowany, tak samo jak Magical, pewnie wiele się od siebie nie różnicie. Essa bycku
  • Odpowiedz
@sinceraaa: Ty uczysz kogoś stawiania znaków interpunkcyjnych? Proszę Cię... Nie wiem czy wiesz, ale poza przecinkiem istnieją też inne znaki interpunkcyjne. Pomijam już fakt, że przecinki stawiasz gdzie popadnie.
  • Odpowiedz
@sinceraaa: Wole w każdym wpisie wstawiać lennyface niż być takim pieskiem jak ty i w każdym wpisie szczekać na tucznika...widzę że internet ci za mocno wjechał ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tym się właśnie różnimy dzbanie że ja mam z nich wszystkich beke i nimi gardzę a ty przychodzisz i spinasz zwieracz o typa z którego wszyscy mają polewe ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
@sinceraaa: Skoro już muszę Cię douczyć... Nie stawia się przecinka przed „jak” w takim kontekście jak w twoim jakże długim zdaniu parę komentarzy wyżej. Pomijając już fakt, ze w tej wypowiedzi zabrakło minimum dwóch kropek. Pisz dłuższe zdania i wrzucaj więcej przecinków. ( )
  • Odpowiedz