#patologiazmiasta #logikarozowychpaskow #wesele Ja pi3rdole jakie baby w tych sklepach są zj3bane. W tą sobotę idziemy z żoną na weselę, więc musiałem kupić jakiś ładny pasek do spodni bo stary już wysłużony. Okej jadę sobie do galerii handlowej, wchodzę do sklepu z garniturami (no jeden z droższych sklepów z modą męska w galerii), byłem ubrany w krótkie spodenki, lnianą białą koszulę i sandały (bez skarpet). Wybieram sobie pasek, znalazłem fajny wzór klamry itp. Mówię do ekspedientki czy niema takiego paska tylko, że dłuższego. A ona do mnie mówi: - no jest ale wie Pan, że ten pasek kosztuje 320 zł ? [Serio? przecież jest nabita cena na nim, więc wiem] Nie wiem, mam do takich sklepów wchodzić w garniturze i żeby mi się pieniądze wysypywały z kieszeni, żeby te Panie traktowały mnie poważnie ??
@samuraj24: kiedyś przez takie potraktowanie aż mi się żal zrobiło mojego taty który ma bardzo wylane w to jak się ubiera,a zostawiłby pewnie w tym sklepie równowartość wypłaty pani "sympatycznej" ekspedientki
@samuraj24: większość z ludzi, których poznałem w swoim życiu i wiem o nich, że są nadziani, na ulicy wygląda tak, że patrząc na nich pomyślałbym, że pracują jako elektrycy, tynkarze, czy coś takiego, a nie prowadzą firmy, lub są dobrze usytuowanymi w branży artystami...
@heatnation: Ja się nigdy nie spotkałem z tak miłą obsługą, jak u Blocha. Dobierałem soczewki kontaktowe i wyszło świetnie:) A jak czekałem na wizytę to właśnie jakichś dwóch uprzejmych panów z obsługi doradzało starszej pani. Pani zostawiła 1300 zł za okulary, a powiedziała, że jeszcze wróci po takie do czytania.
@Grzabek: Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem , Po drugie zadałem jej pytanie czy niema takiego paska dłuższego bo ten mi sięga ledwo do 2 szlufki Po 3. Są ceny przy metkach ?? Jak może ktoś prowadzić sklep z kasą fiskalna i nie podawać cen przy produkcie, przecież to chyba nie legalne nawet?
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ja pi3rdole jakie baby w tych sklepach są zj3bane. W tą sobotę idziemy z żoną na weselę, więc musiałem kupić jakiś ładny pasek do spodni bo stary już wysłużony. Okej jadę sobie do galerii handlowej, wchodzę do sklepu z garniturami (no jeden z droższych sklepów z modą męska w galerii), byłem ubrany w krótkie spodenki, lnianą białą koszulę i sandały (bez skarpet). Wybieram sobie pasek, znalazłem fajny wzór klamry itp. Mówię do ekspedientki czy niema takiego paska tylko, że dłuższego.
A ona do mnie mówi:
- no jest ale wie Pan, że ten pasek kosztuje 320 zł ? [Serio? przecież jest nabita cena na nim, więc wiem]
Nie wiem, mam do takich sklepów wchodzić w garniturze i żeby mi się pieniądze wysypywały z kieszeni, żeby te Panie traktowały mnie poważnie ??
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem ,
Po drugie zadałem jej pytanie czy niema takiego paska dłuższego bo ten mi sięga ledwo do 2 szlufki
Po 3. Są ceny przy metkach ?? Jak może ktoś prowadzić sklep z kasą fiskalna i nie podawać cen przy produkcie, przecież to chyba nie legalne nawet?