Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
A mirki mówili, że kobiety około 30 biorą kogo popadnie...
#tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
A mirki mówili, że kobiety około 30...

źródło: comment_Q3OYLCNG8FnhHQNHyxabXhc6fjiFjVsn.jpg

Pobierz
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: było, dawno temu, ale było. Kojarzę po tym wygrzewie z policjantami i wrzucaniem ich w klasę wyższą xD Justynka chyba nie wie, że niebiescy zarabiają najgorzej z mundurówki, mają od cholery obowiązków i spraw, generalnie mają p--------e, nie mówiąc o presji przełożonych na wyniki. Częściej im odwala po latach służby, a związane jest to przez styczność z ciemną stroną człowieka, patolą i całym gównem.
  • Odpowiedz
@ImYourPastClaire:

Ale tak na zdrowy rozum, odrzuć brednie Wykopków. Dlaczego kobieta miałaby obniżać swoje wymagania w momencie kiedy sama z wiekiem reprezentuje sobą więcej i jest bardziej świadoma swoich potrzeb i oczekiwań?

Kobiety z wiekiem tracą swój jedyny atut - wygląd. Z rozwijającymi się oznakami starości nie może mieć takich samych wymagań jak miała jako jędrna nastolatka. W gadanie,że z wiekiem kobieta może wyglądać lepiej, wierzą chyba tylko ryczące czterdziestki
  • Odpowiedz
@NukeOps: Może naoglądała się filmów Patryka Vegi ¯\_(ツ)_/¯ Chociaz znalem kiedys jedna panne, ktora tylko gdy sie dowiedziała, że dany niebieski jest policjantem lub żolnierzem to od razu wodospad w majtkach
  • Odpowiedz
Ja mówię na podstawie swojego środowiska i koleżanek/znajomych (a mam ich dużo)

@krolowa_elfow: to raczej oczywiste że pod takim względem twoje koleżanki będą twoją kalką

I nie rozumiem dlaczego myślisz że jesteś wyznacznikiem dla ogółu kobiet
  • Odpowiedz
Jaki rak w niektórych komentarzach xD ale czego się spodziewać skoro średnia wieku wykopków to teraz jakieś 15 lat (początek wakacji to więcej nowych gimbusów)
Dla mnie jak taka panna jak jest zadbana, szczupła, wartościowa i ogarnięta to czemu nie? 29 lat to nie jest Bóg wie ile. Jeszcze jak ma fajną kasę z racji zawodu to już w ogóle super, lepiej wziąć taką niż 18 letnią karynę z fajną dupą a
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: kwestia preferencji, chociaż nie wiem dlaczego, ale te, które bezmyślnie lecą na mundur i, jak sam napisałeś, mają wodospad w majtkach, raczej kojarzą mi się z karynami. Nie chciałbym takiej, choć kilku znajomych mówiło mi, że gdy zostanę żołnierzem, to będzie branie. Tylko branie jest spowodowane stałą i stabilną pracą, a nie samym facetem, ale to już inna kwestia
  • Odpowiedz
@Rub3n: nie jestem wyznacznikiem, ale obracam się w większym kręgu kobiet niż ty, dlaczego więc uważasz że twoje obserwacje/doświadczenia miałyby być więcej warte niż moje.
  • Odpowiedz
obracam się w większym kręgu kobiet niż ty,

@krolowa_elfow: Ryzykowne stwierdzenie xD

dlaczego więc uważasz że twoje obserwacje/doświadczenia miałyby być więcej warte niż moje.

@krolowa_elfow: Bo obracasz się w zamkniętym kręgu kobiet identycznych jak ty
  • Odpowiedz