Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Czy jest jakakolwiek opcja na to aby ominąć garnitur i/lub krawat, a mimo to nie wyglądać idiotycznie?
Czy można to załatwić nie wydając milionów monet?
Do czego zmierzam - szykuje się nam wesele, w związku z nim zakup ubrań, które potem nie będą kompletnie potrzebne (np garnitur czy eleganckie buty). Nie chcę żeby niebieski wyglądał jak dziad, albo wsiur granatem od pługa oderwany, ale jazda kilkaset km + ubiór + koperta dają nam taki wydatek, że ja kompletnie bym sobie podarowała tę zbędną imprezę, ale to nie moja decyzja.
#modameska #wesele #slub #niebieskiepaski i zaryzykuję #ubierajsiezwykopem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ostatnio byłem na weselu gdzie trzech gości łaziło w podkoszulku z bohaterami z avengersow.
A może używany garnitur? Plus biała koszula?
@Czarny_Klakier: jw - do kościoła też bez niczego, typu lekka marynarka/sweter?
@Poldek0000: jasne, a gdzie taki dorwać, żeby jeszcze był idealnie dopasowany
@scobos: a to niby dlaczego? Bo nie był mu nigdy potrzebny garnitur? No niesamowite ¯\_(ツ)_/¯
@Xune: nie upieram się, też będę szukała.
I tak jak pisał ktoś później. Facet powinien mieć choć jeden garnitur. Najlepiej ciemny bo uniwersalny, i na ślub i chrzciny i pogrzeby w razie co (odpukać).
@Poldek0000: może i powinien, ale jeżeli można uniknąć jego zakładania, to serio, ostatnie na co mam ochotę to wydawanie dodatkowych kilku stówek. Do tej pory tylko na początku związku była potrzeba zakładania garnituru, i ma jeden, ale kupowany gdzieś z dziewięć lat temu i od tamtej pory zmieniła mu się sylwetka.