Aktywne Wpisy
Obiboq +36
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
banzi +326
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
Cześć. Poznałem na #tinder pewna dziewczyne, dość dynamiczną. Sam nie jestem specjalnie dynamiczny, ot spokojny, normalny chłopak, z zainteresowaniami bardziej zbliżonymi do nauki, astronomii, majsterkowania itp. niż bujania się po klubach. Jedno z moich zdjęć przedstawia mnie na plaży z książką w ręku. Dziewczyna zapytała co to za książka, to jej odpowiedziałem zgodnie z prawdą, że to podręcznik Feynmana do fizyki (z wykształcenia i zawodu jestem #programista15k ale lubię sobie poszerzać wiedzę). Ta zaczęła się śmiać, że muszę być takim "przynudnym kujonem" i nic dziwnego, że nie miałem wcześniej dziewczyny jeśli zanudzam je takimi rzeczami xD Oczywiście nie byłem jej dłużny i napisałem co myślę o malowaniu paznokci i he he podróżach do Kędzieżyna Koźle autostopem (do obu tych rzeczy nic nie mam ale wkurzyła mnie). Potem się zastanowiłem i w sumie jakby nie patrzeć największe powodzenie mają faceci z prostymi zainteresowaniami typu klabing czy alkoholing pod skleping. Mam zmienic zainteresowania zeby miec jakies szanse u "normalnych" dziewczyn? #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Ja tam lubię fizykę. Jak nas #!$%@? to pogadamy.
I nie musisz
To że dziewczyna lubi pójść sobie do klubu z umalowanymi paznokciami, od razu musi oznaczać że jest tępą Karyną? To że w wolnym czasie czytasz wykłady Feynmana nie oznacza że możesz siebie stawiać wyżej od niej.
W ogóle jak ktoś szkaluje Feynmana, to nie ma za grosz rigczu. Czemu masz się wstydzić, że czytasz takie rzeczy?
Mam aspergera i nie potrafię czytać bzdurnych książek. Przez bzdurne rozumiem fabularne albo jakieś pseudoporadniki. Od początku byłam szczera z mężem, że najnowszej powieści Remigiusza Mroza raczej nie będziemy razem
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Damn
@szwe: Bleee, zeby kazdy mial do niej dostep? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Kędzierzyna-Koźla*. pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
@marcoly: Domyślam się tego, ale jakoś źle się czuję w większym gronie naprutych sebixów i karyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°)