Wpis z mikrobloga

@Oskarek89 w Japonii większośc dziewczyn wygląda dobrze i ma klasę, w Kolumbii większość dziewczyn to wieśniaczki. Gdy będziesz w Brazylii to wszystkie bogate, egzotyczne i ładne panie mają japońskie korzenie. Obczaj filmiki tego kolesia (lub streamy), co chwilę zaczepia i wyrywa ładne panie. Nie wiem czy byłeś w Ameryce, ale tam trudno znaleźć co chwilę laskę wyglądająca jak milion dolarów, a takich w Tokio czy Seoulu jest na pęczki. Już nie
A.....n - @Oskarek89 w Japonii większośc dziewczyn wygląda dobrze i ma klasę, w Kolum...
  • Odpowiedz
@Oskarek89 no i Azjatki mają ładniejszą barwę głosu, o czym świadczy fakt, że japoński dubbing jest najlepszy na świecie. Mi tam trudno się rozmawia z kobietami gadającymi jak facet, ale dla ciebie to pewnie nie problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Prawda jest taka, że ładni ludzie z dowolnej "rasy" wyglądają inaczej niż typowy jej przedstawiciel. Przykładowo wydatne usta są w naszej kulturze uznawane u kobiet za ładne, ale znacznie częściej je spotkasz u czarnych niż białych; podobnie z wąskimi nosami, lecz te będą znacznie częściej występowały u białych kobiet niż czarnych. Ładna Azjatka ma więcej wspólnych cech z ładną białą, czarną czy Latynoską niż z ogółem Azjatek. Podobnie przystojny
  • Odpowiedz