Aktywne Wpisy

bruhh +40
Mojej żonie zmarł dziś w nocy dziadek - alkoholik. Walił wóde od niepamiętnych czasów, totalnie nie ogarniał co się dzieje, nawet chyba nie był świadom, że ma wnuki i prawnuki. Całe życie miał w------e na rodzine, trzymali go tylko w chacie bo miał sporą rente górniczą, którą utrzymywał całą rodzine, bo reszta to lewusy. Nigdy nie był na żadnych rodzinnych uroczystościach, na naszym weselu, na jakiejś tam 18, na chrzcinach.. no miał

Yakuza123 +1
Bardzo proszę o polecenie dermatologa, który specjalizuje się w leczeniu łysienia na #slask
Byłem rok temu u jednej Pani trycholog w Siemianowicach ślaskich. Skierowanie na badania: witaminy, chormony, tarczyca w normie, kupilem zalecane wcierki, szampony, wydałem łącznie ponad 2000zl przez cały rok i jest nawet ciut gorzej, niż w styczniu 2025. Nie brałem wtedy naklowania iglowego za 4000zl na które nalegala już na pierwszych konsultacjach przed badaniami krwii itp
Oczywiście przez
Byłem rok temu u jednej Pani trycholog w Siemianowicach ślaskich. Skierowanie na badania: witaminy, chormony, tarczyca w normie, kupilem zalecane wcierki, szampony, wydałem łącznie ponad 2000zl przez cały rok i jest nawet ciut gorzej, niż w styczniu 2025. Nie brałem wtedy naklowania iglowego za 4000zl na które nalegala już na pierwszych konsultacjach przed badaniami krwii itp
Oczywiście przez
źródło: 20260103_105403
Pobierz

źródło: comment_GwGkTo3kHho3aycO8GBoYGAvtyjniUnh.jpg
PobierzBzdura
Właśnie, że tak.
RODO jest adresowane do przedsiębiorców przede wszystkim i do ich pracowników.
Pacjenci nie mają żadnych obowiązków z tym związanych.
Nie masz pojęcia o czym piszesz.
Jestem prawnikiem, zajmuje się wdrożeniami rodo, w przeciwieństwie do ciebie czytałem rodo.
Nie masz pojęcia o czym piszesz.
Ochrona danych osobowych pracowników jest z punktu widzenia rodo tak samo ważna jak klientów czy
To się zwolnij.
Pacjenci powinni znać twoje dane, tak jak moi klienci powinni znać moje dane.
To, że tobie to nie pasuje to znaczy, że nie masz pojęcia o rodo.
No i bardzo chcesz ukryć się przed pacjentami. Żałosne.
To działa w obie strony.
Tyle, że jest uzasadnione aby pacjenci znali twoje personalia.
RODO nie oznacza, że nikt nie ma znać personaliow innej osoby. Po prostu zupełnie nie wiesz o czym mowa. Tu chodzi o ochronę danych przed osobami postronnymi, a nie jeśli występuje relacja.
Nie mam więcej czasu na dyskusję, bo ty nawet nie wiesz o co chodzi w rodo, skoro uważasz, że RODO polega na tym, iż
Nie stwierdziłaś żadnego faktu.
Masz błędne wyobrażenie o rodo.
W dodatku nigdy go nie czytałaś. Jak chcesz dyskutować z kimś kto je czytał? No, zastanów się.
Dla mnie jesteś tym co mi Antyszczepionkowcy dla lekarzy. Nieukami.
Są spójne, tylko ty ich nie rozumiesz, bo nie wiesz o co chodzi rodo.
Tez bym nie wiedział, gdybym go nie przeczytał.