Aktywne Wpisy
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wraczek +152
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Czy w e46 na rozgrzanym silniku po godzinnej jeździe wąż powinien być twardy a po odkręceniu lekko korka, powinien uciekać płyn? (no i po tym już wąż miętki)
Pytam bo taką poczyniłem obserwację, mimo, że nic szczególnego się nie dzieje.
#bmw #n42 #e46 #kiciochpyta
A w internetach wieszczą w takim przypadku wydmuchaną UPG ;_;
Ale mi nie wywala nic przez korek, btw. korek nowiutki z ASO.
Pytanie jest, czy to normalne, że jak pojeździe przy już zgaszonym silniku odkręcisz korek, to płyn wycieka?
Nie mam ogólnie problemu z nim żadnego, pytam po prostu czy to normalne, bo w internetach są sprzeczne informacje.
Za dużo płynu też nie ma. Na zimnym jest idealnie między min-max
Zastanawiam się tylko czy powinienem być
Co do tych zbiorniczków, nie ważne czy przed czy polift, mi jak #!$%@?ął kiedyś na trasie to myślałem, że bomba pod maską wybuchła ( ͡° ͜ʖ ͡°)