Wpis z mikrobloga

@Rilekt: Nie ma sensu kręcić Małysza dla 100zł? K---a z firmami trzeba kręcić Małysza za 50gr nawet. Nie jest takie jak zamawiałeś? Rób znalezisko i na przyszłość: to nie jest ważne na ile zrobiłeś zakupy, czy to buty za 1000zł czy skarpetki za 5zł z promocji. Dalej jesteś klientem i takie same prawa Ci się należą jak każdemu innemu człowiekowi.
  • Odpowiedz
@Rilekt: w regulaminie na stronie masz opisane jak zwrócić. Ale jak już dwa tygodnie minęły to pewnie się wypną. Tez kiedyś coś odsyłałem im to dostałem odpowiedz po tygodniu. Możesz spróbować na FB napisać, może szybciej odpiszą.
  • Odpowiedz
@Krzysu: DzieńDobry,Siemanko #modadamska #modameska #streetwear
Dokładnie tak jak napisałeś. Jeżeli jakaś firma oszukuje trzeba z nią jechać od góry do spodu niezależnie od kwoty. Ponieważ niestety mechanizm przekrętów działa tak, że jak uda się raz to taka firma będzie próbowała oszukać potencjalnie każdą następną osobę. Poza tym pewnie zostanę wyśmiany przez część osób ale 100 zł w Polsce za koszulkę to nie jest mało.
  • Odpowiedz
@suckmyduck: masz może jeszcze gdzieś ten protokół zwrotu paragonu, o którym mowa w w.w. formularzu? Po roku nic się nie zmieniło, kontakt z nimi jest taki sam, a jutro kończy mi się termin zwrotu
  • Odpowiedz