Aktywne Wpisy
sebek_r +452
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +688
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
nawet dziecko widzi że ich problemem jest aspołeczność która między innymi powoduje to że nie mają laski. Ale weź tu takiemu daj jakąś radę która jest małym krokiem do życia w społeczeństwie to wszystkie stulejarze nazwą to normickim p----------m bo według nich można wykluczyć się na własne życzenie ze społeczeństwa a mimo to laski leciałyby na nich gdyby tylko byli wysocy, przystojni itd.
zapomnieli że człowiek jest zwierzęciem stadnym i dla laski akceptacja społeczna jest takim samym wymaganiem jak zaradność życiowa, przyzwoita praca, pewność siebie itd.
Typowa rozmowa
przegryw: nie gadam z nikim, boje się ludzi, jak znaleźć dziewczynę?
normik: może popracuj nad pewnością siebie
przegryw a jak mi to pomoże skoro mam zakola i nie jestem 10/10 a laski nawet pasztety mają dwudziestu beta-adoratorów?
normik: może byś znalazł jakieś kółko znajomych, zaczął normalnie żyć
przegryw TFWNOGF!!! POTRZEBUJE DZIEWCZYNE A NIE ZNAJOMYCH NORMICKI BECIAKU! CZARNOLISTA! BETA UPRISING, REEEE
#logikaniebieskichpaskow #stulejacontent #tfwnogf #s----------e #stuleja
gdyby tak ludzie zrobili w 1939 roku to hitler podbiłby świat bo przecież nikt nie może mu stawiać oporu i należy zaakceptować zwycięstwo niemiec. Nie! Trzeba walczyć o prawdę i o lepsze jutro choćby dla nowego pokolenia.
@mastopiron: @Flypho no cóż jeżeli chce się należeć do jakiejś grupy to trzeba się do niej dostosować, ja chce należeć do stowarzyszenia milionerów polskich ale nie chcą mnie przyjąć bo nie jestem milionerem... jakoś ich rozumiem.
Nikt nie walczył z Hitlerem just because, walczyli z nim bo mieli w tym interes, dla francuzów wojna nie zaczeła się w 1939. Aktualny
choć w sumie to czuje że nawet islamiści sie dupczą ile wlezie tak jak większość praktykujących katolików
o, może spróbuj w parafii, chciałbym wierzyć że istnieją jeszcze osoby które zachowują czystość przedmałżeńską
@MieszkoPierszy:
Tylko, że przegrywy wcale nie chcą być normikami, oni nimi wręcz gardzą. Chcą móc po prostu być sobą i jednocześnie nie być traktowani jak podludzie.
@jozef-dzierzynski: no właśnie tego przegrywy nie zrozumieją. przecież tylko stulejarze wypisują rzeczy typu "och gdybym urodził się różową to miałbym tak zajebiście". żaden normalny facet tak nie myśli a im się wydaje że wszyscy mężczyźni cierpią a tymczasem mężczyzna w życiu nie zamieniłby się miejscami z kobietą.
Większość przegrywów to ludzie bierni, którzy w towarzystwie nie przejmują prawie nigdy inicjatywy, nikomu się nie narzucają i stoją z boku. Ty sobie chyba już zbudowałeś jakieś wyobrażenie przegrywa, który wychodzi na środek pokoju i krzyczy, że loszki to coorvy, bo mu nie dali nigdy xD. To tak nie działa.
ja bardzo chętnie urodziłbym się kobietą bo miałbym super łatwe życie. Dobrze bym zarabiał gdybym tylko chciał pracować, miałbym fajnego faceta, który wszystkim się zajmuje a ja bym uprawiał z nim s-x kiedy tylko chce i kiedy tylko ja mam na to ochotę a jak by mi się znudził to wziąłbym rozwód i zabrał mu pół dorobku a jakby jeszcze pyskował to bym go osądził o g---t i załatwione.
ale hej, włożyłem fiuta w kilka dziewczyn, więc jestem normikiem
@Flypho: xD nie no wiem że tak jest choć są i tacy co udają mądralę ale tacy co się nie
jak nie? Faceci masowo zmieniają płeć żeby wygrywać różne mistrzostwa kobiet w danym sporcie bo przy małym wysiłku mają w cholerę pieniędzy a jako, że są biseksualni to im to nawet nie przeszkadza.
Komentarz usunięty przez autora
ja nie jestem grubasem, jestem szczupły, wysoki i mam ładną twarz
photofeeler też i pytałem się ludzi jak wyglądam z twarzy. Mówili mi, że gdybym miał te 80kg to byłbym chadem.
http://www.fiteligent.pl/fitstart/
no ćwiczyłem, od ponad miesiąca jestem na diecie ale też nie mam pieniędzy na lepsze żarcie :/ W sumie przytyłem z 61kg do 64kg i teraz mam przerwę bo nie jestem w stanie już jeść spaghetti i p----i z kurczaka z ryżem :((