Aktywne Wpisy
Malinowy_nos +361
Mirellllssse +1
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Co mirki o tym sądzicie?
#kiciochpyta może #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow
@ale_jaja_beka_wchu: jest. Ja ogólnie uważam, że ludzie obciążeni jakimiś chorobami genetycznymi, które w znacznym stopniu uprzykrzają życie powinni się głęboko nad posiadaniem dzieci zastanowić. Kojarzę dziewczynę, która z powodu genetycznej choroby ojca ma po 1 palcu u każdej kończyny. Smutne to.
@banjo: pewnie podobnym sposobem jak w brzuchu kobiety o normalnych rozmiarach pięcio-, czy sześcioraczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vlodar: a nie to spoko, to w sumie temat zamknięty. Tam wprawdzie są też karły które łamią sobie kości celowo by wzbudzić wzrost NO ALE parka na zdjęciu jest szczęśliwa.
To że jesteś karłem nie znaczy, że wiesz jak będzie wyglądało życie każdego karła na planecie. I jest to wywalony na orbitę egoizm mówić
Jak jesteś normalnego wzrostu to też nie wiesz do końca jak się będzie czuło twoje dziecko.
Z resztą po co ja z tobą dyskutuję jak ty uważasz się za człowieka który może oceniaćc kto ma prawo żyć normalnie...
@vlodar: no i? Wiedza jak wyglądało ich życie.
nie "normalnego wzrostu" tylko nie mając poważnej wady genetycznej. I owszem nie wiesz, ale nie zaczynasz z hm... poważną
Komentarz usunięty przez autora
"#!$%@? kogoś interesuje ich sfera ich życia jaką jest płodność. "
"Jaką #!$%@? butnosc trzeba mieć, żeby sobie dywagować, kto się powinien rozmnażać a kto nie. "
Alkoholiczki bez odwyku też mają prawo się rozmnażać, koniec