Wpis z mikrobloga

@MSKappa: @FormalinK: z mgsów miałem styczność tylko z 5, więc laik here, ale nie podobało mi się totalnie. za to tajemniczość tego świata pokazywanego w trailerach bardzo do mnie trafia i chętnie odkryję o co tam chodzi. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@MSKappa: Bardzo dobry trailer, chociaż poprzednie bardziej nakręcały hype (w sumie nic dziwnego). Sporo kwestii rozjaśnia, chociaż podziwiam ludzi (z reddita) którzy potrafią aż tyle wywnioskować z mimo wszystko dość enigmatycznego fragmentu.

@113_robie: MGS 5 pod względem gameplayu bardzo różni się od poprzednich, które nie były sandboxami.

@FormalinK: To ciekawe, większość opinii jest taka, że skorzystał na wyrzuceniu z Konami bo wreszcie może w pełni realizować
  • Odpowiedz
realizować swoją wizję

@fredzel: kolejny zwolennik człowieka pokroju Molyneuxa, który jednak w porównaniu do niego tylko dużo mówi i nic konkretnego nie tworzy. Przypadek Kojimy to niewyjaśniony twór powstający cyklicznie w historii ludzkości, z tym że ostatni który był takim megalomanem ma jakiś bagaż twórczości. Kojima ma z tyłu zero i z przodu zapowiada się zero.
  • Odpowiedz