Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: Mroowa to jeden z RPGowych purystów, a mimo wszystko zawsze daję szanse grom Bethesdy licząc na to że kiedyś im wyjdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)

W sumie na ten moment F 76 to jest tak wielka niewiadoma (dalej), mi się wydaje, że niestety podzieli los GTA Online i przyjemności będzie mało.
Mroowa to jeden z RPGowych purystów, a mimo wszystko zawsze daję szanse grom Bethesdy licząc na to że kiedyś im wyjdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Need: I w sumie takie podejście szanuję bo najbardziej "obiektywnie" podchodzi do gier. W sensie opinia jest zawsze subiektywna, ale stara się zaznaczać dobre i słabe strony gier bethy. I mimo, że sam zawsze przyznaje, że nie cierpi falloutów bethesdy, tak nie
@Kryspin013: Też mi się tak wydaje, ale mnie też smuci fakt, że Bethesda poszła za tym trendem, że każde studio musi mieć swoją grę online/mmo. Poza tym ja się trochę czuję poszkodowany jako fan Fallouta, bo na ten moment to wygląda jakby ta marka była polem do eksperymentów, a TES 6 wjedzie na sprawdzonych już rozwiązaniach.
@Need: Mnie w ogóle smuci fakt, tego co robi betha no ale ¯\_(ツ)_/¯ Czasu nie cofniesz. Bethesda Game Studios niestety robi gówniane gry, jak nie #!$%@? fabularnie to #!$%@? technicznie albo gorsza jedno i drugie na raz xD

Plus jest taki, że ta gra raczej będzie spinoffem. Zastanawia mnie dodatkowo jak będzie wyglądać start. Póki co nie udało im się nie wypuścić chyba jeszcze nie #!$%@? w czasie premiery. A w
@Kryspin013: Ja pewnie też nie kupię bo bym chyba zbankrutował, wiele lepsze premier już jest pod koniec tego roku Spider-Man, RDR 2, AC Oddysey - no właśnie, assassyny robią się coraz bardziej RPG od Fallouta XD (!), na początku następnego roku Metro, Dying Light pewnie paaaaanie.