Wpis z mikrobloga

to zawsze sprawdzam powtórkę

@woleratler: no a jakie masz doswiadczenie w kasowaniu chiterow, bo jak ktos nawet srednio umie cheatowac to przecietny gracz nic nie zobaczy na kill camie
  • Odpowiedz
@woleratler: gdyby pubg byl wykonany na poziomie fortnite to tez wolalbym grac w gre ktora jest bardziej taktyczna, ale wyglada jak gowno i jest niedopracowany strasznie, slaba emchanika poruszania sie i movement. fortnite pod tym wzgledem wyglada jak pelnoprawna gra a pubg jak cos skleconego na kolanie na zaliczenie z informatyki
  • Odpowiedz
@su1ik: aaa, zapomniałem odpisać. W CS:GO bardzo się tym interesowałem ze względu na możliwość weryfikowania tego. Ekspertem nie jestem, ale dużo widziałem na YT filmików z tego procesu i wiele lat temu poświęciłem sporo czasu na to bo byłem młody i głupi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@woleratler spróbuję to jakoś udostępnić. Nie wiem czy mam to w powtórkach gry czy w NVidii. Najlepszy kozak byl kiedyś jak graliśmy w 3ke ze znajomkami i dołączył sie koles. Znajdował nam wszystko. Kamizelki 3ki hełmy bronie. Znajdował to wszystko tam gdzie normalnie nie ma żadnych rzeczy a do tego udawał jakby mial super fuksa. No i jakby nie lubic pubga to wygląda on jakby mial z 10 lat.
  • Odpowiedz