Aktywne Wpisy
Agresywna_Szyba +194
#6poziomraka, cala historia.
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
dafuq
#gownowpisxnadtag #wtf #c---------------a #logikarozowychpaskow #gniewstulejarzy #n-----------------e
Ale z drugiej strony właśnie o to poczucie anonimowości chodzi w mirkowaniu. O to, żeby oderwać się od swojego codziennego życia i budować raczej tutaj jakąś społeczność.
+ taka weryfikacja daje
Żeby było spokojniej to trzeba działać od dołu - każdy z nas musi być spokojniejszy. A występnych wrzucamy na czarno i tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Slucham_psa_jak_gra_: Problem w tym, że mam chyba mentalność 13-latka, który koniecznie musi wygrać kłótnię, gdy widzi, że druga osoba to rasowy troll/nie ma racji patrząc na suche fakty i nie za bardzo wiem jak mam to wyplenić (・へ・)
Jakim ultra przegrywem trzeba być, żeby w necie szukać dup w jpg i wrzucać wszędzie xD