Aktywne Wpisy
lady_katarina +1427
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Agresywna_Szyba +174
dafuq
#gownowpisxnadtag #wtf #c---------------a #logikarozowychpaskow #gniewstulejarzy #n-----------------e
@vundo: oczywiscie, mialam na mysli "geju" jako stwierdzenie faktu, won uzylam obrazliwie juz na sam koniec rozmowy wrzucajac go na czarno bo mnie obrazil i zdenerwowal. Nie mialam zamiaru zachowac kultury :) wczesniej sie z niego nabijalam, ale
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak czy siak, masz racje.
Nie tak dawno ona mnie publicznie oskarżyła o stalking i nękanie, bo obnażyłem jej oszczerstwa w moim kierunku (że niby piszę do niej za każdym razem, jak ona się odezwie w znaleziskach), co wymagało wejścia w jej profil.
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio zakopałem chyba tylko jedno twoje znalezisko i odezwałem się tylko raz i to nie bezpośrednio do ciebie, tylko do innych. No ale możesz dalej wypisywać swoje oszczerstwa.
EDIT Usunęła komentarz xD
@kolluk: dobrze, ze ostatnio, mam nadzieje, ze bedziesz tak trzymal
Przecież zawsze tak trzymam. Cała reszta to tylko twoje oszczerstwa.