Wpis z mikrobloga

@stormkiss kurla, mogła wypisać:
-Będę zmieniać pieluche
-Robić laski
-Sprzątać
K---a chłopcze, to co może Ci dać wychodzi w rozmowie. Sugerowanie, że nic nie chce zaoferować od siebie bo tego nie opisała jest tak idiotyczne, że nawet nie mam pytań co do twojego stanu. Nie pozdrawiam i bez odbjoru.
#niepopularnaopinia
  • Odpowiedz
@savenir: mądrzejszych? Przecież ona spójnego opisu nie potrafi napisać :) najpierw wrzuca jakąś "zagadkę", po czym pseudomądrość jak z #temysli, że jeśli nie wiesz, czego chcesz to nie jesteś kreatywny (wtf?) i konkretny (eureka). Potem typowe walenie tekstu o wzroście i w post scriptum wymienia, gdzie absztyfikant ma ją zabierać.

Śladów intelektu nie stwierdzono ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KocieTruchlo: Już pal licho te braki oznak intelektu, ale kurde, ta postawa, że ja wybieram, ale ona decyduje czy dać mi szansę, od razu mnie odrzuca, niezależnie od reszty opisu. Co to w ogóle ma być... Zadarty nosek aż po sam kark.
  • Odpowiedz
@Yezdemir: cóż, pozostaje nie bać się marzyć i mieć nadzieję, że jaśnie Pani wybierze właśnie Ciebie jako swego wiernego sługusa przydupasa. Szkoda gadać. Wyżej sra, niż głowę ma panienka i szczerze? Ja czułabym się poniżona na miejscu takiego faceta, co to startuje w tym castingu s----------a.

Gdybym miała konto na takim portalu to w opisie napisałabym jak najwięcej o sobie i swoim charakterze, a nie o tym, gdzie mój przyszły
  • Odpowiedz
@KocieTruchlo: Właśnie o to mi chodzi, że taka postawa jest zwyczajnie uwłaczająca dla potencjalnych starających się. Czułbym się jak jakaś owca wystawiona na targ, której się w zęby zagląda. ;)

Tak jak piszesz - opis ma opisywać osobę, aby można było skonfrontować to ze swoimi oczekiwaniami - są pewne cechy, które łatwo weryfikują czy ludzie do siebie pasują, a resztę to się w rozmowie dowiaduje. Po co mi wiedzieć gdzie
  • Odpowiedz