Wpis z mikrobloga

@151346136:

Chyba obłe, niestety od przodu to wygląda gorzej. Chyba dokładnie mam rozbudowany obły większy a słabo rozbudowany obły mały. Ogólnie prawie wszystko zawsze skupiałem się pod rozwój siły i na jakiś izolacjach samą sylwetkę bym lepiej poprawił myślę. Mam nadzieję, ze w te 2 tygodnie jeszcze coś się poprawi, bo na tym etapie każdego dnia widać róznice

Jedyne czego się martwię
  • Odpowiedz
@Kasahara: jak jesteś zbudowany i docięty, to reszta jak wyglądasz to genetyka...
Dlatego nie każdy koks jest mister omimpia. Wszyscy walą równo, a nie wygrywa ten, który bił najwięcej, tylko ten z super proporcjami dzięki genom.

Plecy mega!! za je bi ste!

Ftograf chyba się zna na
  • Odpowiedz
@151346136:

Masz rację, geny to bardzo dużo. U mnie nogi jak odpuchną to bez problemu z nimi mógłbym iść do klasyka z rozmiarem na scenę i się nie wstydzić - 65 cm na wyżyleniu. Ale góra mimo, ze od roku katowania x4 to mniejsza jest od typowego Sebixa co tam macha ją raz na tydzień od niechcenia. Ale może to wlaśnie urok, aby to co słabe dopracowywać.

Karol faktycznie w
  • Odpowiedz
@Kasahara: nie wiem czy urok i dopracować... ja bym się skłaniał by się poddać. Nie wszytko da się zrobić, zbudować prracą. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Niezależnie od pracy.

Co do peak week, i contest day: jeżeli chodzi o mnie, testowane już, także pomys wypalił. Ładowanie solą, 10g dziennie ze dwa tygodnie. na 5 dni przed całkowite odcięcie soli i węgli. Wody nie ruszam, raz próbowałem, ja nie wytrzymam bez picia
  • Odpowiedz
@Kasahara
Ucz mnie MISZCZU. A tak powaznie mam ten sam problem co Ty z proporcjami. Nogi moge robic raz na dwa tygodnie a i tak beda wieksze i mocniejsze niz gora, do tego dochodza jeszcze mocno rozbudowane i silne posladkowe ( ͡° ʖ̯ ͡°). Jak jeszcze klatka w miare rosnie, tak barki i rece slabo strasznie. Wspomagales sie czyms przy docince? U mnie jest ogolnie z redukcja
  • Odpowiedz