Aktywne Wpisy
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
SarahC +16
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #odchudzanie #silownia #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
Ciekawy mnie czy właśnie najbardziej wyżylony będę PRZED ładowaniem czy PO ładowaniu
Dodatkowo mam okresy, ze jest kilkanaście żył od od brzucha do klaty, ale często robi się mglisto i nagle to znika na kilka godzin
Mega propsy. Mega forma. Na tym zdjęciu wyygląda to zajebiście
Szacun tytan
To są obłe? te zajebiste?
Chyba obłe, niestety od przodu to wygląda gorzej. Chyba dokładnie mam rozbudowany obły większy a słabo rozbudowany obły mały. Ogólnie prawie wszystko zawsze skupiałem się pod rozwój siły i na jakiś izolacjach samą sylwetkę bym lepiej poprawił myślę. Mam nadzieję, ze w te 2 tygodnie jeszcze coś się poprawi, bo na tym etapie każdego dnia widać róznice
Jedyne czego się martwię
Dlatego nie każdy koks jest mister omimpia. Wszyscy walą równo, a nie wygrywa ten, który bił najwięcej, tylko ten z super proporcjami dzięki genom.
Plecy mega!! za je bi ste!
Ftograf chyba się zna na
Masz rację, geny to bardzo dużo. U mnie nogi jak odpuchną to bez problemu z nimi mógłbym iść do klasyka z rozmiarem na scenę i się nie wstydzić - 65 cm na wyżyleniu. Ale góra mimo, ze od roku katowania x4 to mniejsza jest od typowego Sebixa co tam macha ją raz na tydzień od niechcenia. Ale może to wlaśnie urok, aby to co słabe dopracowywać.
Karol faktycznie w
Komentarz usunięty przez autora
Co do peak week, i contest day: jeżeli chodzi o mnie, testowane już, także pomys wypalił. Ładowanie solą, 10g dziennie ze dwa tygodnie. na 5 dni przed całkowite odcięcie soli i węgli. Wody nie ruszam, raz próbowałem, ja nie wytrzymam bez picia
Ucz mnie MISZCZU. A tak powaznie mam ten sam problem co Ty z proporcjami. Nogi moge robic raz na dwa tygodnie a i tak beda wieksze i mocniejsze niz gora, do tego dochodza jeszcze mocno rozbudowane i silne posladkowe ( ͡° ʖ̯ ͡°). Jak jeszcze klatka w miare rosnie, tak barki i rece slabo strasznie. Wspomagales sie czyms przy docince? U mnie jest ogolnie z redukcja