Wpis z mikrobloga

Postanowiłem, trochę dla beki, trochę z nudów zacząć taką miniserie na youtube o najbardziej głupich/żenujących wersach polskich raperów. Jak można się domyślać materiału źródłowego jest od groma, także proszę, oto pierwsza część tejże serii xD Chętnie posłucham jakichś uwag mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inb4 wiem że popek na końcu za cicho xD
#rap #bekazrapsow #polskirap #polskiyoutube
kulaty - Postanowiłem, trochę dla beki, trochę z nudów zacząć taką miniserie na youtu...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kulaty: Przecież nutka Słonia jest akurat normalna w jego stylu. Nie rozumiem. Przecież nie nawija o "d----a-twoja stara". W dodatku w nutkach Słonia najczęściej nie ma przekazu. xD
  • Odpowiedz
@kulaty: z jednym z tych raperów miałem zdecydowanie nieprzyjemność pracować. W teledyskach razem z Bonusem taki kozak i gieroj, a w świecie rzeczywistym p---a, co cały czas uciekała na L4. xD
  • Odpowiedz
@kulaty:

Postanowiłem, trochę dla beki, trochę z nudów zacząć taką miniserie na youtube o najbardziej głupich/żenujących wersach polskich raperó

Cybermarian zaczynał od czegoś podobnego a największy rozgłos na początku dał mu polskimegamix.
  • Odpowiedz
@kulaty Belmondo to jest cała kopalnia beki jesli chodzi o teksty, ale te teksty odnoszą się do wyśmiewania bananowców i ciśniecia z nich kasy za to że nie wiedzą co to Mobbyn (aka Kaz Bałagane) XD Ale Eripe akurat ma lirycznie jedne z najlepszych tekstów
  • Odpowiedz