@Atexor: Ale to jest nic co jest bardziej wymagajace jak myslisz fortnite czy crysis no oczywiscie ze fortnite mimo ze ma slaba grafike i trzeba miec komp z nasa
@JasiuPierwszyIOstatni: @kpscn: taaa, mi też chodził ostatnio. Musiałbym przejść pierwszą część w końcu. Pamiętam jak kiedyś ją odpaliłem i WOW ta woda.
@DAMONSTER: Crysis jak Metro dobrym benchmarkiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@manikcs: Ja ogólnie nie rozumiem gier z cukierkowymi grafikami, tzn. na nintendo itp. z kaczorem donaldem jeszcze, ale nie na PC, bo to nie są gry dedykowane dzieciom. Można powiedzieć że Overwatch, czy Fortnite to takie Happy Tree Friends wśród cukierkowych gier.
O tak. Kilka lat wcześniej Far Cry również miał ładną wodę i nie tylko wodę. ( ͡°͜ʖ͡°) Pamiętam jak uruchamiałem demo na ustawieniach minimalnych, niewiele brakowało do samozapłonu ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Canova: mnie tam w nim woda nie podjarała, ale grę przeszedłem dopiero z rok temu. Mimo paru bugów - jeden zgłosiłem do Bethesdy i powiedzieli abym wczytał save, to może nie wystąpi, zaś w drugim uznało że nie byłem "cicho" przez co nie dostałem achievementa za pozostanie niewykrytym. Ale gr asuper... Jak będę miał kiedyś kasę i czas to muszę dwójkę przejść.
@smieszko_drugi_lambert: o, właśnie wyżej odpisałem. Nie liczy się dla mnie tylko realizm, ale np. taki Borderlands mnie odpycha. Za to Wiedźmina 1 ubóstwiam.
@Atexor: taka stylistyka powoduje, że gra wolniej starzeje się graficznie, patrz: WoW, TF2 Crysis 'wygląda' w '17 gorzej niż w' 07, za to Fortnite czy Overwatch będzie podobnie odbierany za 5-10 lat (ofc piszę o subiektywnych odczucia h)
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
#pcmasterrace #heheszki #humorobrazkowy #gry
Komentarz usunięty przez autora
@DAMONSTER: Crysis jak Metro dobrym benchmarkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PaulStone: już odpowiedzieli. Simsy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O tak. Kilka lat wcześniej Far Cry również miał ładną wodę i nie tylko wodę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam jak uruchamiałem demo na ustawieniach minimalnych, niewiele brakowało do samozapłonu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@JasiuPierwszyIOstatni: Mnie to teraz rozbraja grafika z Wiedźmina
Crysis 'wygląda' w '17 gorzej niż w' 07, za to Fortnite czy Overwatch będzie podobnie odbierany za 5-10 lat
(ofc piszę o subiektywnych odczucia h)
Komentarz usunięty przez autora