Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +127
No heloł
Kopytnik_1 +17
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
w piatek, zadzwoniła jakaś babka, do biura i spytała się czy byłby ktoś w stanie przeprowadzić szkolenie od poniedziałku do środy 9-15 (nie zajmujemy się szkoleniami, tylko jesteśmy biurem rachunkowym)
a ja, jak to Ja,podałem stawke i wypalilem, że ja mogę xD
no i #!$%@? xD własnie się szykuje i będę pierwszy raz w życiu prowadził szkolenie xDDDDDDDDDD
więc wierzcie we mnie, abym dupy nie dał,albo nie zesrał się xDDDDDDDDDDD
albo żeby nie było nikogo kumatego xDDDD
#heheszki #beka #praca #pracbaza #zycieostrejakmaczeta
Po tym szkoleniu pol wojewodztwa zaraz bedzie dzwonic w sprawie szkolen ( ͡º ͜ʖ͡º)
@karol91plch: a wiesz chociaż jaki będzie temat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Adamus56
@enron kadry i płace napisał wyzej
P.S Firma zadowolona bo później sobie wpisze w ogłoszeniu o prace "rozwój pracownika - finansowanie szkoleń" xDDDD
Komentarz usunięty przez autora