Wpis z mikrobloga

@marcin343 podziwiam szczatusa sam szpital mnie nie przeraża tylko inni pacjenci z jednej strony ktoś po probie samobojczej z drugiej strony ktoś słyszy głosy jak sobie pomysle o tym to mam dreszcze nie wiem czy dałbym rade spać w miejscu gdzie jest takie nagromadzenie świrów na metr kwadratowy cholera wie co takiemu może odbić coś mu sie uroi i będzie chciał mnie dusić poduszką ,pewnie mysle stereotypowo ale moja wyobraźnia robi swoje
@marcin343: Mirku, nikt cie do #!$%@? nedzy z niebezpiecznym psychopata nie zamknie na klucz w pokoju, to raz. A dwa - w psychiatryku dostajesz chyba leki, zeby tych glosow nie slyszec i sie unormowac, nie? I trzy, leki ssri, jakie najczesciej sie dostaje, nie zrobia z ciebie warzywa tylko ci wyrownaja poziom serotoniny i noradrenaliny ewentualnie w mozgu. Po benzo tez sie nie staniesz warzywem, ewentualnie jak je bedziesz bral grubo
@kajtusS pewnie jest tak jak mowisz ,wyzej ci napisałem że ja jestem zdrowy wszyscy moi znajomi też wiec jedyne info jakie mam to z netu ,a obraz nie przedstawiał sie kolorowo dlatego zdziwiłem sie ze rafatus nie wybrał leczenia w zakładzie otwartym bo to że on akurat potrzebuje pomocy jest oczywiste wcześniej czy pózniej zapije sie na śmierć raz juz zaliczył 5 promili i gdyby nie marlenka było by po nim
@marcin343: #!$%@? mnie jak osoba mająca depresję włącza kamerę i z bananem na ustach mówi NO BYŁAM W PSYCHIATRYKU HEHE MIAŁAM DEPRESJE ROZUMIECIE BRAK CHĘCI DO ŻYCIA MYŚLI SAMOBÓJCZE I TAK DALEJ ALE DAJCIE ATENCJE HEHE ROZUMIECIE PO POLSKU? JESTEM DUMNA Z SIEBIE TO WCALE NIE TAKI TRUDNY TEMAT ŻE ŻYCIE NIE MA SENSU PO PROSTU DAJCIE ATENCJE HEHE
@wypokk jest dumna z siebie bo wyszła z cięzkiej choroby a filmik moze pomagać innym ktorzy mają depresje i boją sie psychiatryka albo myślą ze im sie nie uda ,ja przekaz tej panny rozumiem nikomu tym nie szkodzi a moze kumuś doda odwagi zeby sie leczyć ,lepsze to niż ma sie wieszać lub podciąć sobie żyły