Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pamietam, jak w gimbazie - (wtedy) mój najlepszy kumpel - zmierzył mnie i powiedział, że chyba połknęłam gitarę, i utknęła mi w biodrach ( ͡° ʖ̯ ͡°) (chodziłam wtedy do muzycznej). Świadkiem tego srogiego pocisku było pół szkoły - lekcje się skończyły i czekaliśmy na gimbusa ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie zapomnę tych słów do końca życia.

(Adi, Ty ujku, chcę nosić dżinsy
  • Odpowiedz
  • 1
@ProResHq nie wiem co miał na myśli wtedy twój kolega ale wiem co ja sobie myśle.

Patrząc na to zdjęcie jeżeli polknelas gitarę i utknela ci w biodrach to ja chętnie bym na niej pogral ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@dwustokrotka: pozostaje przeszukać internety. Nie posiadam niestety oryginalnego zdjęcia ze strony Zary, więc opcja z wyszukiwaniem za pomocą obrazu odpada ( ͡° ʖ̯ ͡°) Często pojawiają się tam (w Zarze) torebki tekstylne, ale takiego gobelinu nie widziałam już wcale :/

Będę miała od czerwca codzienny kontakt z kilku-kilkunastoma torebkami i jeśli trafi się jakaś w tym stylu, to dam Ci znać ;) Tylko cena będzie trochę
  • Odpowiedz
@F__C: Jego wypowiedź brzmiała zupełnie odwrotnie - daleko jej było do komplementu. Teraz bym tak nie zareagowała, ale wtedy sama byłam niepewną siebie nastolatką, z wieloma kompleksami.
  • Odpowiedz
@Intenssimo: Nie uważałam się nigdy za 10/10 ani nawet 9, czy 8. Myślę, że umiejscowienie - w jakiejś tam skali - jest dużo mniej istotne od samopoczucia ze samym sobą. W końcu każdy ma inny kanon piękna zakodowany w głowie i trudno tak schematycznie oceniać „piękno”. Ale dziękuję za szczery komplement :)
  • Odpowiedz