Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LIPTOON: @stanqs: Takie słowa dla dorastającej dziewczyny - i to jeszcze przy udziale dużej grupy rówieśników, to niemały cios i podkop na wysokość trzech łopat pod samooceną ;) Teraz staram się patrzeć na siebie łaskawszym okiem. To nie brzmiało jak komplement i jeśli miała być to jakaś nieudolna próba gówniarskiego „podbijania”, to trochę nie wyszła ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ProResHq: Chyba jednak przesadzasz, usłyszałaś to od swojego rówieśnika a nie od starego oblecha xD Poza tym w gimbazie słyszy się często gorsze rzeczy w obrębie dużej grupy. Może chciał przyświrować albo rzucił po prostu taki betonowy tekst, nie ma co się przejmować takimi rzeczami ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ketamine: Stradivarius :) Też szukam jakiejś białej i kopertowej, ale jednak trochę dłuższej ( ͡º ͜ʖ͡º) A dekolt zawsze można trochę zszyć, więc nie ma on aż takiego znaczenia. Wołaj, gdybyś znalazła coś podobnego :)
  • Odpowiedz
@ketamine: Też najbardziej lubię koperty, więc rozumiem :) W Orsayu często pojawiają się takie fasony - tam już tak mają, że klepią te same kroje w różnych kolorach/wzorach, w zależności od sezonu, co w sumie mi odpowiada :)
O, dziękuję, zaraz sobie sprawdzę. Wygodnie się noszą? Nigdy nie miałam koszuli w formie body i jestem ciekawa.
  • Odpowiedz