Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Zawszę gniję, gdy neuropki tworzą takie wysrywy po kątach, a gdy przyjdzie co do czego i mają szansę wypowiedzieć się merytorycznie pod jakimś wpisem, to żaden się nie napatoczy z merytoryczną polemiką, bo intelektualna impotencja nie pozwala.
No ale ból d--y musi mieć gdzieś ujście, więc powstają takie obrazki, skoro na nic więcej niż to intelekt autora nie pozwala, żeby ciśnienie nie rozerwało wspomnianej części ciała z gigantycznym hukiem słyszanym w całej Polsce XD
#heheszki #rakcontent #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #takaprawda #polityka
@SkeletonKing: jeśli chętnie byś się czegoś dowiedział, to byś tego poszukał na własną rękę, więc kłamiesz po raz trzeci i o wiedzę ci nie chodzi.
Zawsze piszesz o wysokim poziomie, następnie wykonując serię kłamstw?
@SkeletonKing: To odpowiedz. Ja na twoje odpowiedziałem.
@Lawrence_z_Arabii: Rzucając jakimiś twierdzeniami, to rzucający nimi jest odpowiedzialny za dostarczenie dowodów. Nie podajesz ich? Nie ma na czym się oprzeć? Nie ma co wyszukać? Nie oczekuj, że ktoś będzie pracował za Ciebie.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@SkeletonKing: Tak, jak pisze się pracę naukową to owszem, trzeba gruntownie udowadniać swoje tezy. Nie przypominam sobie jednak, abym w ostatnim czasie pisał pracę naukową.
To ty oczekujesz, że będę pracował za ciebię i będę ci szukał informacji,
@Lawrence_z_Arabii: tego wymaga elementarny szacunek do każdego człowieka, z którym prowadzi się dyskusję. Nie martwię się jednak, ponieważ nie spodziewam się za dużo i komentuję zupełnie hobbistycznie.
Winszuję jednak zdolności wypierania rzeczywistości ludziom, którzy plusują twoje wpisy tak pełne formy, a mające tak mało treści.
Tak jak
Ehh ehh ehh k---a ehhh
Pod źródłami dalsze źródła.
@SkeletonKing: szacunek do każdego człowieka wymaga też, aby nie oczekiwać od niego rzeczy, które tak naprawdę ma się w poważaniu, a ty masz w powazaniu zdobycie tej wiedzy, skoro użycie Google cię przerosło.
Traktuj je jak chcesz. Ja traktuję tak niemal wszystkie
@Lawrence_z_Arabii: Czemu kłamiesz, mój drogi? :) Lubisz obwiniać o kłamstwo, podczas gdy sam je stosujesz? Oj, brzydko.
Sorry, ale ja kogoś, kto domaga się dowodów na googlowską wiedzę uważam za marnego trolla.
W końcu podałem mu sposób znalezienia tej wiedzy, tak jak profesor na studiach podaje studentowi tytuł książki, z której może się czegoś dowiedzieć, ale tu student zaczął domagać się tego, aby profesor poszedł za niego do biblioteki i przyniósł mu książkę pod sam
@SkeletonKing: Nie kłamię. Jeśli naprawdę by ci na czymś zależało, to sam byś to zdobył.
@skejna podał konkretne źródła, zapoznałem się z nimi. I wiesz co się okazuje? Że twój wpis o Francji to brednie i manipulowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przytoczyłeś część faktów pomijając te równie ważne. Na tym polega m.in. dezinformacja. Nie liczę na to, że byłoby Ci chociaż trochę wstyd.
@SkeletonKing: Potwierdza się trochę teza że masz wywalone na dowody. Już zaczynam rozumieć czemu Lawrance nie bardzo chce spędzać czas na dostarczaniu ich
Przykro mi, wpis Lawrence'a to wciąż manipulacja.
@SkeletonKing: Masz jak byk napisane w ustawie że nie może. Wkleiłem tłumaczenie, proszę zajrzyj.
Może iść do sądu, przed sądem wyłożyć swoje racje stawiając na szali
To tak jakby ktoś papierek
@skejna:
"Article
@skejna: widocznie o tym więzieniu przeczytałem w jakimś niepewnym, polskojęzycznym źródle.
Tu piszą, że jest rok więzienia i 15 tysięcy euro kary. http://www.rynekzdrowia.pl/Po-godzinach/Francja-tam-testy-DNA-na-ojcostwo-sa-zakazane,11994,10.html
@skejna: Aha? W którym miejscu? Kłamstwem jest dosłowne cytowanie ustawy? Nie oceniam ani jej skutków, ani przyczynek do jej powstania ani sposobów jej obchodzenia. Od dwóch dni natomiast bezskutecznie próbowałem poznać na jakiej podstawie powstał wpis, który był pełen sugestii i insynuacji, a zawierał tak mało konkretów.
Pytam więc ponownie - skoro obaj zapoznaliśmy się z materiałem źródłowym - w którym miejscu kłamię? Chcesz mi powiedzieć, że we Francji nie