Wpis z mikrobloga

Kolejne wielkie zwycięstwo wypokowej lewicy XD

Zawszę gniję, gdy neuropki tworzą takie wysrywy po kątach, a gdy przyjdzie co do czego i mają szansę wypowiedzieć się merytorycznie pod jakimś wpisem, to żaden się nie napatoczy z merytoryczną polemiką, bo intelektualna impotencja nie pozwala.

No ale ból d--y musi mieć gdzieś ujście, więc powstają takie obrazki, skoro na nic więcej niż to intelekt autora nie pozwala, żeby ciśnienie nie rozerwało wspomnianej części ciała z gigantycznym hukiem słyszanym w całej Polsce XD

#heheszki #rakcontent #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #takaprawda #polityka
L.....i - Kolejne wielkie zwycięstwo wypokowej lewicy XD

Zawszę gniję, gdy neuropk...

źródło: comment_PulprCCktZF8aYK0vvfp2OmXaeMVhQR3.jpg

Pobierz
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zupełnie nieironicznie chętnie bym się czegoś dowiedział, jeśli to prawda.

@SkeletonKing: jeśli chętnie byś się czegoś dowiedział, to byś tego poszukał na własną rękę, więc kłamiesz po raz trzeci i o wiedzę ci nie chodzi.

Zawsze piszesz o wysokim poziomie, następnie wykonując serię kłamstw?
  • Odpowiedz
Chętnie odpowiem na wszelkie twoje pytania. Oczekuję jednak szacunku i podobnego traktowania, tak więc dalej będę z utęsknieniem oczekiwał odpowiedzi na moje prośby i pytania. ¯_(ツ)_/¯

@SkeletonKing: To odpowiedz. Ja na twoje odpowiedziałem.
  • Odpowiedz
jeśli chętnie byś się czegoś dowiedział, to byś tego poszukał na własną rękę, więc kłamiesz po raz trzeci i o wiedzę ci nie chodzi.

@Lawrence_z_Arabii: Rzucając jakimiś twierdzeniami, to rzucający nimi jest odpowiedzialny za dostarczenie dowodów. Nie podajesz ich? Nie ma na czym się oprzeć? Nie ma co wyszukać? Nie oczekuj, że ktoś będzie pracował za Ciebie.

Ja na twoje odpowiedziałem.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
Rzucając jakimiś twierdzeniami, to rzucający nimi jest odpowiedzialny za dostarczenie dowodów

@SkeletonKing: Tak, jak pisze się pracę naukową to owszem, trzeba gruntownie udowadniać swoje tezy. Nie przypominam sobie jednak, abym w ostatnim czasie pisał pracę naukową.

Nie podajesz ich? Nie ma na czym się oprzeć? Nie ma co wyszukać? Nie oczekuj, że ktoś będzie pracował za Ciebie.

To ty oczekujesz, że będę pracował za ciebię i będę ci szukał informacji,
  • Odpowiedz
Tak, jak pisze się pracę naukową to owszem, trzeba gruntownie udowadniać swoje tezy. Nie przypominam sobie jednak, abym w ostatnim czasie pisał pracę naukową.

@Lawrence_z_Arabii: tego wymaga elementarny szacunek do każdego człowieka, z którym prowadzi się dyskusję. Nie martwię się jednak, ponieważ nie spodziewam się za dużo i komentuję zupełnie hobbistycznie.
Winszuję jednak zdolności wypierania rzeczywistości ludziom, którzy plusują twoje wpisy tak pełne formy, a mające tak mało treści.
Tak jak
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: @SkeletonKing:
Ehh ehh ehh k---a ehhh

Pod źródłami dalsze źródła.

The reasons for which the Government said the ban should remain were related to the preservation of peace within French families. According to some online articles, Germany, has also banned (or plans to ban) paternity testing for similar reasons. French psychologists suggest that fatherhood is determined by society not by biology. For this reason, the President’s wife
  • Odpowiedz
tego wymaga elementarny szacunek do każdego człowieka, z którym prowadzi się dyskusję.

@SkeletonKing: szacunek do każdego człowieka wymaga też, aby nie oczekiwać od niego rzeczy, które tak naprawdę ma się w poważaniu, a ty masz w powazaniu zdobycie tej wiedzy, skoro użycie Google cię przerosło.

Tak jak również wspomniałem - twoje wpisy obecnie można traktować jedynie jako fake newsy i dezinformację.

Traktuj je jak chcesz. Ja traktuję tak niemal wszystkie
  • Odpowiedz
@skejna: Przecież @SkeletonKing miał wywalone na dowody, wbrew temu co twierdził.

Sorry, ale ja kogoś, kto domaga się dowodów na googlowską wiedzę uważam za marnego trolla.

W końcu podałem mu sposób znalezienia tej wiedzy, tak jak profesor na studiach podaje studentowi tytuł książki, z której może się czegoś dowiedzieć, ale tu student zaczął domagać się tego, aby profesor poszedł za niego do biblioteki i przyniósł mu książkę pod sam
  • Odpowiedz
Przecież @SkeletonKing miał wywalone na dowody, wbrew temu co twierdził.

@skejna podał konkretne źródła, zapoznałem się z nimi. I wiesz co się okazuje? Że twój wpis o Francji to brednie i manipulowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przytoczyłeś część faktów pomijając te równie ważne. Na tym polega m.in. dezinformacja. Nie liczę na to, że byłoby Ci chociaż trochę wstyd.

W końcu podałem mu sposób znalezienia tej wiedzy, tak jak profesor na studiach
  • Odpowiedz
podał konkretne źródła, zapoznałem się z nimi. I wiesz co się okazuje? Że twój wpis o Francji to brednie i manipulowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przytoczyłeś część faktów pomijając te równie ważne. Na tym polega m.in. dezinformacja. Nie liczę na to, że byłoby Ci chociaż trochę wstyd.

@SkeletonKing: Potwierdza się trochę teza że masz wywalone na dowody. Już zaczynam rozumieć czemu Lawrance nie bardzo chce spędzać czas na dostarczaniu ich
  • Odpowiedz
@skejna: pan Lawrence w swoim wpisie twierdził, że i owszem, ojciec "kierowany przeczuciem zechce zrobić testy na ojcostwo", to nie może tego zrobić. Nie wspomniał jednak, że takie testy są możliwe, tylko są mocno regulowane - a nie w domyśle, że wcale nie można ich zrobić.
Przykro mi, wpis Lawrence'a to wciąż manipulacja.
  • Odpowiedz
pan Lawrence w swoim wpisie twierdził, że i owszem, ojcowie "kierowany przeczuciem zechce zrobić testy na ojcostwo", to nie może tego zrobić. Nie wspomniał jednak, że takie testy są możliwe, tylko są mocno regulowane - a nie w domyśle, że wcale nie można ich zrobić.

@SkeletonKing: Masz jak byk napisane w ustawie że nie może. Wkleiłem tłumaczenie, proszę zajrzyj.
Może iść do sądu, przed sądem wyłożyć swoje racje stawiając na szali
  • Odpowiedz
@skejna: gdyby on się zapytał jeszcze o te kwestie społeczne itd. To bym pewnie mu podał jakieś linki, no ale jak ktoś twierdzi, że pewnie kłamię i testów we Francji nikt nie zakazał, bo nie podałem na to linku, no to sorry, ale to było poniżej mojej godności, bo taka osoba wiedzę ma gdzieś, skoro pyta o coś, co można zweryfikować dokładnie w kilka sekund.

To tak jakby ktoś papierek
  • Odpowiedz
Bo kłamiesz.

@skejna: Aha? W którym miejscu? Kłamstwem jest dosłowne cytowanie ustawy? Nie oceniam ani jej skutków, ani przyczynek do jej powstania ani sposobów jej obchodzenia. Od dwóch dni natomiast bezskutecznie próbowałem poznać na jakiej podstawie powstał wpis, który był pełen sugestii i insynuacji, a zawierał tak mało konkretów.
Pytam więc ponownie - skoro obaj zapoznaliśmy się z materiałem źródłowym - w którym miejscu kłamię? Chcesz mi powiedzieć, że we Francji nie
  • Odpowiedz