Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +316
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +639
Zawszę gniję, gdy neuropki tworzą takie wysrywy po kątach, a gdy przyjdzie co do czego i mają szansę wypowiedzieć się merytorycznie pod jakimś wpisem, to żaden się nie napatoczy z merytoryczną polemiką, bo intelektualna impotencja nie pozwala.
No ale ból dupy musi mieć gdzieś ujście, więc powstają takie obrazki, skoro na nic więcej niż to intelekt autora nie pozwala, żeby ciśnienie nie rozerwało wspomnianej części ciała z gigantycznym hukiem słyszanym w całej Polsce XD
#heheszki #rakcontent #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #takaprawda #polityka
Nikomu tak daleko nie jest do wolności jak lewicy, szczególnie współczesnej
@enforcer: jak masz za mało rozumu, żeby z kimś wdać się w polemikę, to robisz to co przedszkolak, czyli wyzywasz, najczęściej w dziecinny sposób.
Tu jak widać aż 25 neuropków ma intelekt przedszkolaka, a nicki plusujących są mi dosyć dobrze znane i to bynajmniej nie z wysokiego poziomu
Masz swoje urojenia, nie leczysz się - okej rozumiem. Ale po co mi głowę zawracasz tymi urojeniami?
Intelektualnie nie prezentujesz sobą nic. Masz mentalność niewolnika.
Kopalnia beki to Twoje istnienie :)
@grucha_88: Czyli tak jak sądziłem - niewiele wie a wydaje osądy
Top- kek
@Cantrustme: czyli korwin jest czymś podrzędnym?
kobiety blondynki baby u lekarza?
nawet ten Jasio?
to wszystko też podludzie?
@grucha_88: Przecież Dmowski był za swobodnym handlem i gospodarką opartą na klasie średniej.
Widać, że nic nie czytałeś z dzieł Dmowskiego, skoro wiążesz go z gospodarką centralnie planowaną.
@Mrbimbek: w tym twoim ciągu przyczynowo-skutkowym jest pewien błąd. Ja nigdzie homoseksualistów jako takich nie wyśmiewałem XD
Oni po prostu nie wiedzieli co o mnie napisać, to "pedał" wydało im się najbardziej "orające" XD