Aktywne Wpisy
agacik92 +59
Czy są gdzieś w Polsce jeszcze mężczyźni z normalnym podejściem do związków?
to znaczy:
- wiedzą, że związek to nie tylko przyciąganie fizyczne, ale przede wszystkim ŚWIADOMY wybór - bierzemy kogoś z całym zakresem zalet i wad i chcemy z tą osobą spędzić życie,
- że nad związkiem trzeba pracować,
- chcieliby się hajtnąć i mieć dzieci,
- wiedzą też, że rozmowa jest fundamentem do stworzenia fajnego związku,
- rozwiązują problemy, a
to znaczy:
- wiedzą, że związek to nie tylko przyciąganie fizyczne, ale przede wszystkim ŚWIADOMY wybór - bierzemy kogoś z całym zakresem zalet i wad i chcemy z tą osobą spędzić życie,
- że nad związkiem trzeba pracować,
- chcieliby się hajtnąć i mieć dzieci,
- wiedzą też, że rozmowa jest fundamentem do stworzenia fajnego związku,
- rozwiązują problemy, a
KosmicznyPaczek +100
Może i nie jestem taki 100% przegryw to zaraz będę się tak czuł. Od jutra szpital, wycięcie guza i sranie do wora (stomia) ( ͡° ʖ̯ ͡°) Największy koszmar jaki można sobie wyobrazić. Z brzucha wystaje ci jelito i tak sobie żyj. Już teraz jak o tym myślę to się siebie brzydzę ;(
#przegryw #przegrywpo30tce #zalesie #gorzkiezale #wykop30plus
#przegryw #przegrywpo30tce #zalesie #gorzkiezale #wykop30plus
To jak po skontaktowaniu ze sprzedawcą, napisał że przyśle brakujące części, ale dodatkowo zażyczył sobie, aby odesłać mu te części "rzekomo" nieoryginalne.
To muszę odsyłać? Nie żeby coś, ale to ich błąd lub cwaniactwo, a nie moje, że domagam się tego, za co zapłaciłem.
#pytanie #prawo #allegro #januszebiznesu
Jeżeli się nie zgodzi to poproś go, aby to on zamówił kuriera pod Twój adres, aby ten odebrał od Ciebie towar.