Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tamagotchi wiesz sarin w metrze, czy pożar w Kioto były tragiczne ale nie ciągnęły się przez 44 dni. Rodzina z Setagaya to też niezla zagadka. Jest jeszcze kilka porwań, że włos się na głowie jeży
  • Odpowiedz
  • 1
@tamagotchi to zawsze jest teoria dużych liczb. Większą populacja to przy tym samym % to większą ilość różnych przestępstw. W zeszłym roku była cała masa włamań do domów, gdzie przeważnie zabijali domowników. 3 grupy napadały nawet 3 razy w tygodniu
  • Odpowiedz
@tamagotchi: No i właśnie dlatego nie daję pełnej wiary w te artykuły dotyczące zagranicznych zbrodni. Znów rozbieżność: w przywołanym przez ciebie artykule jest napisane, że sprawcy mieli powiązania z jakuzą, a w niektórych artykułach, że należeli jedynie do jakiejś młodzieżówki, która chciała być jak jakuza. Nie chcę być źle zrozumiany - absolutnie nie chcę tutaj wybielać sprawców, ale nie zdziwiłbym się, jakby się okazało, że jedynie przetrzymywali ją przez 26/40/44
  • Odpowiedz
  • 0
@Karpatnik akurat w tej sprwie to jest wszystko jasne. Biedna dziewczyna przez 40 dni była męczona od samego początku. Oni nie mieli nic z jakuzą wspólnego, napisałem wcześniej w sprostowaniu. Lokalny gang odciął się oficjalnie od tych zwyrodnialców
  • Odpowiedz
@ama-japan:

Oni nie mieli nic z jakuzą wspólnego, napisałem wcześniej w sprostowaniu.

No i właśnie tak zakładam, ale w artykule wstawionym przez @tamagotchi znów pojawia się info, że powiązania mieli.

jakuzy to nigdy nie spotkasz
  • Odpowiedz
@ama-japan: @Karpatnik żeby nie było że to chińskie AI sieje dezinformację czy coś. To jest agregat kilku AI. Choć problemem jest to, że nie wiadomo na czym dokładnie są trenowane za pośrednictwem tej strony, to można sprawdzić to samemu albo samemu sprawdzając bezpłatną wersję albo weryfikując odpowiedzi od poszczególnych chatbotów.
  • Odpowiedz