Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#royalwedding #wielkabrytania #anglia #slub #uk
A po drugie to również po prosru wydarzenie międzynarodowe. Podobnie
Ale nie zrozumiałeś mnie mordo.
Jest to ślub rodziny królewskiej jednego z najważniejszych państw na świecie - zgoda. Ale żyjemy w takich czasach, że takie rodziny królewskie to fajny, niezwykle cenny, ale folklor, który nie ma żadnego wpływu na realną władzę, itp. Dlatego jest to może wydarzenie dla wielu interesujące, jak sam zauważyłeś:
Nie obchodzi to Ciebie ale mnóstwo ludzi to interesuje z czystej ciekawości, żeby zobaczyć kreacje, zobaczyć
O albo mecz?
Komentarz usunięty przez autora
@Krisskow: I we wszystkich krajach tyle o tym