Wpis z mikrobloga

Z racji że na #badoo są jedynie tępe atencjuszki, Karyny z gowniakami, szukające swojego bankomatu, grube lochy, mężatki, szukające bolca na boku, ukrywające się zjawiska nadprzyrodzone, oraz kobiety - ninje, które nagle osuwają konto, postanowiłem się pobawić dość trywialnie, ale skoro różowe są tam głównie dla zabawy i atencji a mało która cokolwiek sobą reprezentuje, postanowiłem zrobić im psikusa, również się nimi zabawiając.
W opcjach usunięcia konta mamy taką fajną opcję:
Trwale usunąć wiadomości, gości na profilu, polubienia i Ulubionych
Klikamy to, zostając na portalu.
I tu zaczyna się zabawa, klikamy w serduszka aż się skończą, znów używamy tej opcji i tak w kółko, aż różowe wręcz porzygają się atencją i same piszą, co jest grane, bo to jest niemożliwe, by kogoś polubić kilka razy. Oczywiście ignorujemy, dając na #czarnolisto te mniej urodziwe.
Minusem jest to, że często klikamy w serca od nowa w te same profile, ale i niespodzianki się zdarzają.
Niewątpliwy plus, to wzrost w rankingu i pokazywanie się lepszym sztukom.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ManiacTeam: mnie przerazilo jak bardzo wiekszosc z tych kobiet oczekuje kwiatow i uznania juz na wejsciu, tak sa programowane cale zycie na wielkie damy, tylko szkoda, ze nie rozumieja, ze musza sobie na to odpowiednio zasluzyc. Wiec na pewnym etapie pisalem na calkowitej wyjebce juz o ciekawostkach gwiazd neutronowych i pierwszej przegranej bitwie Husarii, bo to i tak bylo bez roznicy jak wiekszosc z nich jest tak bardzo roszczeniowa (czyt.
  • Odpowiedz
@sfro: Jak zawsze pisałem, tam przesiaduje chłam, którego NIKT nie chce w realnym życiu i MUSIAŁY wręcz uciec w wirtualny, by jeszcze stanowić jakąś wartość w męskich oczach. Nikt już nie ogląda się za nimi w realnym świecie, często to są osoby z urazami psychicznymi i samo otwarcie do nich ust, już jest atakiem.
I tak tam kiszą się we własnym sosie, lat przybywa, przebieg rośnie i jedynie co tam
  • Odpowiedz
@czolgistka93: Nie, słabo. Wręcz twierdzę, że każdy dzień to okazja do ciągłego rozwoju.
I jeśli twierdzisz, że to ja mam problem ze światem, to dlaczego niektóra tępota ukrywa profil w miejscu gdzie powinno być go widać?
  • Odpowiedz
@czolgistka93: Nie fair? Interesujące, zwłaszcza, że mnie również wrzuca się do jednego worka z bandą erotomanów, która przesiaduje tam wyłącznie w jednym celu. Akcja - reakcja różowy pasku.
Możesz bronić tam każdą kobietę, ale fakt jest jeden: Wszystkie przebywające tam laski jeśli w coś tam mierzą - to mierzą ZA WYSOKO. Nie zabraniam nikomu mierzyć i sięgać wyżej, ale jeśli JA mam wymagania, to często padają zarzuty pod moim kątem,
  • Odpowiedz