Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +44
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Ethernit +352
Dla mnie dorosłość polega na tym, że przestajesz odczuwać radość.
Tl;dr Jestem rozczarowany.
Z góry zaznaczam że audiofilem nie jestem, to są subiektywne odczucia zwykłego słuchacza muzyki, używającego: Somic v2, Shure SRH 240, Awei t11, AKG EO-IG955. Sporo osób podniecało się T4s, dlatego gdy pojawił się nowszy model, zdecydowałem się go zamówić, gdy ruszyła sprzedaż (urodziny Aliexpres), z kuponami wyszło 32 dolary.
- Brak basu. Niezależnie od tego czy słucha się po kablu czy bez kabla.
- Jakość dźwięku z włączonym ANC...lepiej słuchać muzyki z głośnika smartfona.
- Samo ANC działa, ale bez rewelacji. Recenzje w stylu "ANC działa lepiej niż schenhizer za 1000 zł!" to ponury żart. W Bluedio za 30 dolarów, ANC działa jak w słuchawkach za 30 dolarów i ani trochę lepiej.
- Pady są przymocowane tak, że właściwie należało by je przykleić, żeby się co chwila nie odczepiały. Poza słabym mocowaniem sprawiają dobre wrażanie, są bardzo mięknie ale po 30 min robi się już gorąco i mokro.
- Woreczek do przenoszenia słuchawek jest za mały, słuchawki wchodzą na wcisk, milimetr mniej materiału i wcale by nie weszły.
#bluedio #sluchawki #aliexpress
Generalnie u mnie anc jest fatalne, slysze jakby takie falowanie z lewej strony jakby ktos wentylator postawil.
@tamto-to-tamto: U mnie trzymają się mocno.
@ufofaflik:
Zaskoczyla mnie bateria ktora dziala naprawde dlugo. Niestety te odkrecajace sie pady bardzo mocno irytuja. ANC u mnie czasem powoduje jakies sprzezenie. Oprocz tego, sluchawki podczas ogladania filmow maja opoznienie w stosunku do obrazu. Czy u was tez tak jest?
Nie mam problemu z synchronizacją audio - video.
Nie mam problemu ze spadającymi padami.
Jakość dźwięku i b.małe pasmo dolne daje się we znaki.
ANC - śmiech na sali, nie mam porównania ale to wg. mnie coś tutaj nie halo. Szumią tylko i obcinają
- u mnie nie ma takiego problemu z Padami - fakt można je odkręcić, ale same z siebie się nie odkręcają. Musiałeś słabo trafić.
- co do dźwięku, twoje odczucia są na podstawie świeżo odpakowanych słuchawek czy już odpowiednio długo odsłuchanych? Po wyjęciu u mnie była tragedia, ale po kilku godzinach różnica jest już naprawdę duża. T4S podobno potrzebował kilkunastu godzin grania żeby
@tamto-to-tamto: mam i te i te, i niestety T5 to straszne g---o
-basu jest trochę mniej niż w T4s, ale jego tam było akurat masakrycznie dużo, oczywiście żeby był bas trzeba kombinować equalizerem i nie używać ANC
-są lżejsze niż T4s i dużo mniej
Na razie wożę ze sobą studyjne słuchawki Superlux HD662F za 150 zł. Mam je 2 lata.
Ale zainteresowało mnie ANC i bezprzewodowość, i nie wiem czy w ogóle się za czymś rozglądać.