Wpis z mikrobloga

@Astuel: Ja używam maszynki do strzyżenia, takiej do włosów na głowie z której nikt już u mnie nie korzysta. Panie, strzał w dychę, niczym się tak dobrze nie ogolisz, i przede wszystkim - CAŁKOWICIE bezboleśnie, żadnych podrażnień zacięć itp. Nawet całkiem przyjemne jak sobie taką przejedziesz po jajkach XD
@Astuel: odżywka to dość popularny babski trick na „lepszy poślizg” przy goleniu i działa cuda ( ) z kremów zrezygnowałam ze względu na podrażnienia ale mimo wszystko to wygodne rozwiazanie, szukaj na opakowaniu info, ze jest przeznaczony konkretnie do intymnej
@Astuel: jak coś zapraszam do mnie, zawsze z kolegami mamy deal że każdy każdemu goli, wiesz uczymy sie techniki, dobry styl golenia w cenie, jak cos nie odplatnie zapraszam do naszej grupy na fb "HoW?"
@Astuel: Moczysz w wannie by były mokre albo długo polewasz z prysznica, dużo kremu do golenia by poślizg był, maszynka świeża by proces poszedł szybciej. Najpierw nad pulokiem od góry potem w góre potem łapiesz jaja jak byś chciał zrobić oczy ważki i jedziesz potem łapiesz za #!$%@? i raz z góry raz z dołu. Jak dojdiesz do wprawy to sie nie zatnieszi możesz to robić z zamknietymi oczyma. Największy strach
@0Rhplus Ja zrezygnowałem z kremu, bo za często mi wrastały włoski i czasem to uwierało i brzydko wyglądało. Teraz maszynką elektryczną golę "nad", a jajka maszynką delikatnie, co by się nie przyciąć i jest ok (różowa potwierdza ( ͡º ͜ʖ͡º) ).