Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Ja na przykład kiedyś nie chciałam jechać na finał egzaminów na studia i byłam w drodze do domu, ale poczułam, że muszę, podkreślam MUSZĘ, się napić coli. Zawróciłam z drogi na dworzec, znalazłam automat i akurat kiedy kupowałam puszke, spotkałam kolegę. Kolega się okazało że jedzie do warszawy, zaproponował żebyśmy pojechali razem, pojechałam i się dostałam.
Całe moje obecne życie mogłoby wyglądać inaczej gdyby nie to, że akurat wtedy zachciało mi się coli.
Taki nieistotny drobiazg, zawsze mnie to zadziwia.
#pytaniedomirko
Pracowałam za granicą, przyjechałam z powodu wypadku w pracy, los chciał że kolega który nigdy się do mnie nie odzywał 'bez powodu' odezwał się właśnie bez powodu bo pomylił osobę do której wysłał smsa, nawet nie wiedział że jestem w Polsce, w drodze na bursztyna zobaczyłem w innym niż nasz cel miejscu, moją przyszłą żonę.
Do
Komentarz usunięty przez autora
Mam słownik w telefonie, on to zmienia jak wysyłam, wczoraj zainstalowałem i już usuwam. Nawet nie zauważyłem, dzięki wielkie kolego
Byłam na 18 koleżanki z klasy. Zabawa była naprawdę udana. No ale do dziś coś mnie trzyma w niepewności. O godzinę 2 w nocy do jednej ze znajomej z klasy, po która miał przyjechać chłopak, zadzwonila mama. Ta obiecała, że zaraz będzie jechać oraz, że odbierze ją właśnie chłopak, a nie tata. No i także
Ja może jakiegoś niesamowitego tego typu zbiegu