Aktywne Wpisy
WielkiNos +163
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +414
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Ja na przykład kiedyś nie chciałam jechać na finał egzaminów na studia i byłam w drodze do domu, ale poczułam, że muszę, podkreślam MUSZĘ, się napić coli. Zawróciłam z drogi na dworzec, znalazłam automat i akurat kiedy kupowałam puszke, spotkałam kolegę. Kolega się okazało że jedzie do warszawy, zaproponował żebyśmy pojechali razem, pojechałam i się dostałam.
Całe moje obecne życie mogłoby wyglądać inaczej gdyby nie to, że akurat wtedy zachciało mi się coli.
Taki nieistotny drobiazg, zawsze mnie to zadziwia.
#pytaniedomirko
Kiedyś przy jakimś wydarzeniu na FB trafiłem na Awatar pięknej dziewczyny. Napisałem jakiś durny tekst że pięknie wygląda. Nie odpisała.
Po 3 miesiącach kumpel ze studiów mi coś wysłał na FB ale nie morskiej go w znajomych. Wszedłem w zakładkę inne wiadomości.
Zobaczyłem że tamta dziewczyna nic nie odpisała więc wysłałem jej kropkę aby wyskoczyło jej powiadomienie.
Akurat wtedy siedziała z przyjaciółką i dla śmiechu mi odpisała. Byla starsza o 4
Komentarz usunięty przez autora
@NiktNigdyNikomuNicNigdzieNie:
Stałem na swiatlach, podjechal jakis kolo, przegazowal, zielone, obaj p---a, zrobilismy sobie tor z miasta.
Zabilem 2 osoby w wypadku. Dostalem zawiasy. Kasa, która poszła na łapówki miała być na zakup BTC. Dzisiaj byłbym miliarderem.
Gdyby nie ten j----y GTR...
Wysłałem ją bezpośrednio temu artyście przez MySpace (hehe - stare czasy), a jemu tak bardzo spodobało się moje podejście do jego utworu, że zaczęliśmy współpracę. Z czasem polecał mnie swoim znajomym z tv i branży filmów indie, gdzie dostawałem więcej i więcej
Komentarz usunięty przez autora