Aktywne Wpisy

KodakPlamisty +404
Ale oni walczą z tymi adblockami, jeszcze rozumiem jakby faktycznie wyłączyli i się przyznali, że wyłączyli bo im się w excelu zyski z reklam nie zgadzają, bo byłoby wiadomo, żeby szukać nowej przeglądarki, a nie "chlip chlip nie obsługiwany już" i tylko ukrywają możliwość włączenia, by zobaczyć reakcje ludzi.
Krótki poradnik:
1. W pasku wyszukiwanie wpisać "chrome://flags/"
2. Pod "Temporarily unexpire M137 flags." klikasz enable
3. Relaunch
Krótki poradnik:
1. W pasku wyszukiwanie wpisać "chrome://flags/"
2. Pod "Temporarily unexpire M137 flags." klikasz enable
3. Relaunch
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-11 170646
Pobierz
zyxinx +456
#dom #nieruchomosci #polska #aferasmietnikowa #afera #deweloper
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
Aktualizacja wpisu z dnia 23.06.25r.
Pierwszy wpis:
Drugi wpis:
Po
źródło: stan na dzien dzisiejszy
Pobierz

Od ponad 10 lat byłem zadowolonym klientem #orange, a od chyba 8 lat Orange Free na kartę. Zasięg był dobry, prędkości bardzo dobre, jednak jak to zawsze życiu bywa, w końcu coś musiało się to popsuć.
Wygląda na to, że ważność bonusu na internet nie przedłuża się już wraz ważnością konta i nawet jeżeli przedłużę sobie ważność konta o rok to i tak musiałbym doładowywać co miesiąc aby mieć bonus na internet. No i tu rodzi się pytanie - gdzie emigrować?
Przez ostatnie pół roku zużyłem 20GB danych, głównie przeglądając mirko i googla, sporadycznie i oszczędnie słuchając muzyki czy oglądając filmiki. Praktycznie w ogóle nie rozmawiam i nie piszę smsów.
Jest jakaś oferta która będzie zbliżona do takiego zapotrzebowania? 15GB na miesiąc w dotychczasowym Orange Free to o wiele za dużo i było idealnie kiedy mogłem doładowywać raz na pół roku jak już skończą mi się środki na dzwonienie i smsowanie.
Areo2? Jakiś inny operator? W moim #xiaomi mam dual-sim więc mógłbym mieć kartę do dzwonienia i osobno do internetu.
#pytanie #telefony #smartfon #internet #areo2
źródło: comment_8hPn1iwdoOsBydoQqfIg7UbdMybo8Bl4.gif
Pobierz@Matpiotr: co znaczy za darmo? Te pakiety internetu mają jakąś ważność?
@pieskiezycie: 25zł to wydawałem na pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę dużo.
@W_Heisenberg: to jest to samo co Areo2?
@W_Heisenberg: czyli przynajmniej w teorii powinno być lepsze niż Areo2? Ale dobrze rozumiem, że internet jest ważny tylko miesiąc? Jak tutaj z realnymi prędkościami?
Na speedtest.net wynik 49Mbps pobieranie i 11 wysyłanie.
źródło: comment_VFddDHjblUnIAWJhahrpYd05jwrmovIy.jpg
Pobierzźródło: comment_uMZ0uxNKaYOs9f4yY53JcPltX7FIaC6c.jpg
Pobierz